Hrvaški pevec zapel na slovenski poroki: Nastop je kot iz pravljice!

Marko Škugor je hrvaški pevec, ki veliko priljubljenost beleži tudi v Sloveniji.

Prav zato sta ga na poroko povabila tudi mladoporočenca iz Slovenije, med obredom pa sta bila priča pravemu pravljičnemu nastopu.

Hrvaški pevec je na spletu objavil video posnetek, ko je na poroki med obredom zapel za nevesto in ženina iz Slovenije. Video posnetek je navdušil številne njegove podpornike, ki so prizor s poroke opisali kot iz pravljice.

Tam je Marko Škugor zapel pesem "Samo s tobom sam upoznao ljubav", ki jo v originalu poje skupaj s pokojnim hrvaškim pevcem Oliverjem Dragojevićem.

Poglejte si čudovit prizor s poroke v Sloveniji, ko je mladoporočencema pevski nastop pripravil hrvaški pevec Marko Škugor. Brez dvoma sanjska poroka!
1
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Najlepše zveni vokal, ako je pospremljen z akustično kitaro. Seveda pa je treba pravilno naštelati ozvočenje. Tega talenta nima vsakdo. Predvsem pa ne sme biti preglasno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!