Hrvat senzacija na spletu: Tako se je odzval na izvolitev Zorana Milanovića!

Hrvaške predsedniške volitve so prinesle spremembo. Novi hrvaški predsednik je postal Zoran Milanović, nekateri Hrvatje pa so bili nad rezultati močno razočarani.

Med njimi tudi jezni Dalmatinec, ki je svojo jezo ob rezultatih volitev pokazal pred kamero.

Na hrvaških družbenih omrežjih se je močno razširil video posnetek jeznega Hrvata, ko je ta izvedel, da je novi predsednik Hrvaške postal Zoran Milanović. Najprej je pred TV zaslonom začel preklinjati, nato je stopil še korak dlje.

Starejši moški se je v nadaljevanju najprej znesel nad novoletno jelko, nato pa jezen stopil do televizorja.

Tam je svojega "korenjaka" potegnil iz hlač in ga prislonil na obraz novega predsednika, ki se je pravkar pokazal na televizijskem ekranu. Video posnetek je prava senzacija na spletu - do danes je samo na Youtube omrežju dosegel več kot 350.000 ogledov.
0
JeklenaPest
Pred 4 dnevi
Tudi jaz si Zorančeta ne bi želel za predsednika. Antipatična osebnost, da se o faci niti ne menimo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemSrb z Mercedesom prevozil 760.000 km v 4 letih: Kako izgleda avtomobil?Mucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Tovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaVoznik avtobusa mislil, da je samNažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaVIDEO: Tudi vas skrbi, kaj bo prineslo leto 2020? To je povedal župnik iz Bohinja!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Letala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiKlemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Veterinarji rešujejo ožgane koale: Na Kengurujskem otoku jih je poginilo 30.000!VIDEO: Kuža pri Kamniku padel v vodo: Tako so ga rešili pogumni gasilci!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpnice