Hrvat senzacija na spletu: Tako se je odzval na izvolitev Zorana Milanovića!

Hrvaške predsedniške volitve so prinesle spremembo. Novi hrvaški predsednik je postal Zoran Milanović, nekateri Hrvatje pa so bili nad rezultati močno razočarani.

Med njimi tudi jezni Dalmatinec, ki je svojo jezo ob rezultatih volitev pokazal pred kamero.

Na hrvaških družbenih omrežjih se je močno razširil video posnetek jeznega Hrvata, ko je ta izvedel, da je novi predsednik Hrvaške postal Zoran Milanović. Najprej je pred TV zaslonom začel preklinjati, nato je stopil še korak dlje.

Starejši moški se je v nadaljevanju najprej znesel nad novoletno jelko, nato pa jezen stopil do televizorja.

Tam je svojega "korenjaka" potegnil iz hlač in ga prislonil na obraz novega predsednika, ki se je pravkar pokazal na televizijskem ekranu. Video posnetek je prava senzacija na spletu - do danes je samo na Youtube omrežju dosegel več kot 350.000 ogledov.
0
JeklenaPest
Pred 25 tedni
Tudi jaz si Zorančeta ne bi želel za predsednika. Antipatična osebnost, da se o faci niti ne menimo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!