Hudobna papiga: Poglej, kako nagaja svojemu prijatelju hrčku!

Vsaka žival lahko v sebi skriva tudi malce hudobije.

Na spletu je pristal video posnetek hudobne papige, ki je s svojim početjem ob prav posebnem živalskem prijatelju ukradla vso pozornost.

Lastnik je na kamero posnel dva ločena prizora, ko si je njegova papiga privoščila prijatelja hrčka. Najprej ga je nežno prijela, nato pa odnesla do posebnega kolesa, namenjenega hrčkom.

Tam je hudomušno zgrabila še ročico, s katero lahko vrtimo kolo, in hrčku pripravila nepozabno adrenalinsko izkušnjo.

Lastnik papige in hrčka je na spletu objavil še en prizor, ko je papiga "ujela" hrčka. Tokrat ga je odnesla v kletko, tam pa brez zadržkov zaprla železna vrata. Še en dokaz, da so papige lahko hudobne tudi do svojih prijateljev!
0
JeklenaPest
Pred 26 tedni
Mali pernati zločko...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozijaStrela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!