Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!

V preteklem delu priljubljene oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo znova bili priča čudovitim pevskim nastopom.

Na odru so eno izmed slovenskih uspešnic zapeli tudi člani vokalne skupine Il Divji, ki s svojimi nastopi vedno znova navduši slovensko javnost.

Glasbene točke se v oddaji V petek zvečer igrajo in pojejo v živo, slovenske in tuje glasbenike pa pri nastopih spremljajo člani hišnega banda Diamanti.

"Verjemi je" mega uspešnica legendarne slovenske skupine Rok'n'Band, pesem pa so tokrat v nekoliko drugačni priredbi zapeli pevci skupine Il Divji. Fantje so izredni pevci, ki izvajajo tudi svojo avtorsko glasbo in z nastopi navdušujejo poslušalce.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu, pri katerem so pevci vokalne skupine Il Divji v oddaji V petek zvečer zapeli uspešnico "Verjemi mi", ki jo v originalu izvaja Rok'n'Band.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Lepo! Kot kitarista me takšna unplugt obleka pesmi vedno znova in znova gane...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje