Irske deklice zaplesale na poroki: Ko se jim pridruži nevesta, boste navdušeni!

Vsaka poroka nam ponudi nekaj unikatnega, na spletu pa pristanejo številni video posnetki, ki nas vedno znova navdušijo.

Preteklo leto je splet obkrožil video posnetek s poroke, ko so vso pozornost z irskim plesom ukradle deklice.

Gostje so na poroki v mestu Lancaster v ameriški zvezni državi Pensilvanija bili priča prav posebnemu nastopu, ki so ga pripravile talentirane deklice. Najprej sta zaplesali dve izmed njih, nato so se jim na odru pridružile še ostale soplesalke.

S svojim irskim plesom so mnogim vzele sapo, a največje presenečenje je na goste še čakalo.

Deklicam se je na odru kmalu pridružila nevesta s svojo družico, video posnetek celotnega nastopa pa je na spletu že prava uspešnica. Do danes je samo na YouTube omrežju zbral že več kot 4,6 milijona ogledov. Bo plesno presenečenje na poroki navdušilo tudi tebe?
1
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Natrenirano v nulo. 10+!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Haski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Božična reklama, ki je te dni ganila Slovenijo: Ste jo že videli?Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Nika Zorjan navdušila Slovence: To je njena nova božična pesem!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeTilen Artač zapel kot Challe Salle: Parodija je nasmejala Slovence!Štirje dečki zapeli krščansko pesem: Njihov nastop ima že 3 milijone ogledov!Učinkovita past za ose in sršeneVIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Prizor, ki so mu bili priča reševalci med nesrečo na ljubljanski obvozniciSMEH: Denis Avdić si je privoščil Janšo: To je njegovo pismo Božičku!Očeta ob vrnitvi z dela preplavila čustva: Hčerki sta mu kupili pasjega mladička!Moški v prazni cerkvi zapeli Hallelujah: Njihov nastop je balzam za dušo!Zlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Najstnica blestela na ulici: Prisluhni, kako je zapela uspešnico "I Will Survive"Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tlaOsemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Moški skočil v deročo reko: Tako je življenje rešil nemočnemu teličku!Ribič na razburkanem morju skakal na ladji: Tako je premagal gravitacijo!11-letna deklica rešila malega morskega psa, ki je obtičal ob obaliModerna pritlična družinska hiša v Ljubljani, ki s svojo podobo jemlje sapo