Italijanka na balkonu zaigrala na piščal, njenemu možu je prekipelo

Zaradi epidemije koronavirusa v številnih državah vladajo izredne razmere. Najhuje je v sosednji Italiji, kjer je do danes uradno okuženih že 35.713 ljudi.

Zaradi stroge karantene so mnogi prepevali na balkonih, na spletu pa je pristal tudi video posnetek, v katerem je možu prekipelo ob "talentu" njegove žene.

Tako kot mnogi glasbeniki, se je tudi ženska iz Italije odpravila na balkon, da bi z glasbo dan polepšala sokrajanom. V roke je vzela piščal, nato pa na balkonu začela igrati.

Že v naslednjem trenutku se je odvila prava mala drama - na balkon je prišel njen mož, ki nad igranjem žene nikakor ni bil navdušen. Z rok ji je s plastično kantico izbil glasbilo, padale se tudi kletvice.

Poglejte si prizor iz sosednje Italije, ob katerem se boste ne glede na resnost situacije vsaj malce nasmejali. Strogi ukrepi še vedno veljajo tudi pri nas, zato jih upoštevajte!
0
Dusan Sivec
Pred 15 tedni
Pogumna ženska


Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!