Italijanka na balkonu zaigrala na piščal, njenemu možu je prekipelo

Zaradi epidemije koronavirusa v številnih državah vladajo izredne razmere. Najhuje je v sosednji Italiji, kjer je do danes uradno okuženih že 35.713 ljudi.

Zaradi stroge karantene so mnogi prepevali na balkonih, na spletu pa je pristal tudi video posnetek, v katerem je možu prekipelo ob "talentu" njegove žene.

Tako kot mnogi glasbeniki, se je tudi ženska iz Italije odpravila na balkon, da bi z glasbo dan polepšala sokrajanom. V roke je vzela piščal, nato pa na balkonu začela igrati.

Že v naslednjem trenutku se je odvila prava mala drama - na balkon je prišel njen mož, ki nad igranjem žene nikakor ni bil navdušen. Z rok ji je s plastično kantico izbil glasbilo, padale se tudi kletvice.

Poglejte si prizor iz sosednje Italije, ob katerem se boste ne glede na resnost situacije vsaj malce nasmejali. Strogi ukrepi še vedno veljajo tudi pri nas, zato jih upoštevajte!
0
Dusan Sivec
Pred 27 tedni
Pogumna ženska


Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiSlovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Posnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaZa otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Na nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hMateri vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Pred parlamentom požel bučen aplavz: Posnetek ima več kot 165.000 ogledov!VIDEO: Hrvat je z družino hodil ob morju, nato je prišel veliki valUčitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Nor posnetek iz ZDA: Požagal je visoko palmo, nato pa šok!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!Posnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaRešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoKakšen spor na cesti, v vetrobransko steklo mu je vrgel kavo14-letna deklica blestela v finalu ameriškega talenta: Njen glas te bo začaral!Filmski lov policista na motorju: Na pobeglega voznika je streljal!