Italijanka na balkonu zaigrala na piščal, njenemu možu je prekipelo

Zaradi epidemije koronavirusa v številnih državah vladajo izredne razmere. Najhuje je v sosednji Italiji, kjer je do danes uradno okuženih že 35.713 ljudi.

Zaradi stroge karantene so mnogi prepevali na balkonih, na spletu pa je pristal tudi video posnetek, v katerem je možu prekipelo ob "talentu" njegove žene.

Tako kot mnogi glasbeniki, se je tudi ženska iz Italije odpravila na balkon, da bi z glasbo dan polepšala sokrajanom. V roke je vzela piščal, nato pa na balkonu začela igrati.

Že v naslednjem trenutku se je odvila prava mala drama - na balkon je prišel njen mož, ki nad igranjem žene nikakor ni bil navdušen. Z rok ji je s plastično kantico izbil glasbilo, padale se tudi kletvice.

Poglejte si prizor iz sosednje Italije, ob katerem se boste ne glede na resnost situacije vsaj malce nasmejali. Strogi ukrepi še vedno veljajo tudi pri nas, zato jih upoštevajte!
0
Dusan Sivec
Pred 2 tedni
Pogumna ženska


Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Kanadčan od blizu posnel luno: Je na kamero ujel nezemljane?Nenavaden gost na avtocesti: Posnetek je uspešnica na spletu!Zmago Jelinčič brez dlake na jeziku: To je povedal o koronavirusu!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoLisica ji je med snemanjem ukradla mobilni telefon: Posnetek ti bo polepšal dan!Na smučišču je v snegu našel žensko: Tako ji je rešil življenje!Pred domom v Trzinu ganili starejše: Tako sta zapela Alenka Gotar in njen mož!Dramatičen posnetek v zraku: Pri hitrosti 320 km/h je treščil v drugega padalca!Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Romi izkoristili odprta vrata v Krškem: Njihovo krajo so posneli na kamero!Tilen Artač v parodiji zapel kot Avseniki: Tako izgleda življenje v bloku!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Beluga kit prvič v življenju videl pingvinaSlovenec zapel ljudsko uspešnico: Njegov nastop je pravi balzam za dušo!Posnetek meteorja pri Ajdovščini: Videti ga je bilo pri belem dnevu!Izbral je napačen dan za oranžno majico: Policisti so ga pretepli po krivem!Kvatropirci zapeli svojo pesem iz karantene: Njihovo petje te bo navdušilo!Mladiček pritlikavega povodnega konja pokazal, kako se potapljaOče in hčerka zapela pesem "True Colors": Njun nastop je poezija za dušo!