Italijanka na balkonu zaigrala na piščal, njenemu možu je prekipelo

Zaradi epidemije koronavirusa v številnih državah vladajo izredne razmere. Najhuje je v sosednji Italiji, kjer je do danes uradno okuženih že 35.713 ljudi.

Zaradi stroge karantene so mnogi prepevali na balkonih, na spletu pa je pristal tudi video posnetek, v katerem je možu prekipelo ob "talentu" njegove žene.

Tako kot mnogi glasbeniki, se je tudi ženska iz Italije odpravila na balkon, da bi z glasbo dan polepšala sokrajanom. V roke je vzela piščal, nato pa na balkonu začela igrati.

Že v naslednjem trenutku se je odvila prava mala drama - na balkon je prišel njen mož, ki nad igranjem žene nikakor ni bil navdušen. Z rok ji je s plastično kantico izbil glasbilo, padale se tudi kletvice.

Poglejte si prizor iz sosednje Italije, ob katerem se boste ne glede na resnost situacije vsaj malce nasmejali. Strogi ukrepi še vedno veljajo tudi pri nas, zato jih upoštevajte!
0
Dusan Sivec
Pred 10 tedni
Pogumna ženska


Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Nevesta na poroki do solz ganila ženina: Njenega darila ne bo nikoli pozabil!Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"SMEH: Gorenjski policist ustavil kolesarja: "A se ti jaz usedem na kolo?"Jana Morelj pokazala pevski talent: Tako je zapela z Vladom Kreslinom!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliGanljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisic10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Posnetek dojenčice obkroža splet: Njen nalezljiv smeh ti bo polepšal dan!Umetnik v roke prijel sušilec za lase: Končni rezultat te bo odpihnil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Japonec, ki navdušuje Slovenijo: Tako je na harmoniko zaigral "Na Golici"