Italijanki v karanteni prekipelo: Takšno lekcijo je dala svojemu možu!

Italija je zaradi izbruha koronavirusa ena izmed najbolj prizadetih držav na svetu, tam pa veljajo strogi predpisi o karanteni.

Ker smo med takšnimi ukazi bolj izpostavljeni partnerskim odnosom, je zavrelo tudi v nekaterih družinah. Tako je bilo tudi v video posnetku izpred let, v katerem je žena imela vsega dovolj!

Splet je v tem času obkrožil starejši video posnetek iz Italije, ob katerem smeha ne manjka. Možu je bilo pošteno dolgčas, zaradi česar je v kuhinjo prinesel žogo, tam pa ženi hitro stopil na žulj.

Žogo je brez zadržkov večkrat nabil v steno, naposled pa je z njo zbil posodo, ki je stala na mizi. Žena je med njegovo igro pomivala posodo, zato ji je prekipelo.

Ko je posoda padla na tla, se je obrnila k svojemu možu, nato pa mu z brco pokazala, kdo v hiši nosi hlače. Video posnetek je te dni znova prava uspešnica na spletu, prizor pa bo brez dvoma nasmejal tudi tebe!
0
Jasna Krempl
Pred 9 tedni
Ta posnetek je star par let, lažnivci, klip.si, se vi delate res norca iz naroda?????
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Nevesta na poroki do solz ganila ženina: Njenega darila ne bo nikoli pozabil!Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"SMEH: Gorenjski policist ustavil kolesarja: "A se ti jaz usedem na kolo?"Jana Morelj pokazala pevski talent: Tako je zapela z Vladom Kreslinom!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliGanljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisic10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Posnetek dojenčice obkroža splet: Njen nalezljiv smeh ti bo polepšal dan!Umetnik v roke prijel sušilec za lase: Končni rezultat te bo odpihnil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Japonec, ki navdušuje Slovenijo: Tako je na harmoniko zaigral "Na Golici"