Italijanki v karanteni prekipelo: Takšno lekcijo je dala svojemu možu!

Italija je zaradi izbruha koronavirusa ena izmed najbolj prizadetih držav na svetu, tam pa veljajo strogi predpisi o karanteni.

Ker smo med takšnimi ukazi bolj izpostavljeni partnerskim odnosom, je zavrelo tudi v nekaterih družinah. Tako je bilo tudi v video posnetku izpred let, v katerem je žena imela vsega dovolj!

Splet je v tem času obkrožil starejši video posnetek iz Italije, ob katerem smeha ne manjka. Možu je bilo pošteno dolgčas, zaradi česar je v kuhinjo prinesel žogo, tam pa ženi hitro stopil na žulj.

Žogo je brez zadržkov večkrat nabil v steno, naposled pa je z njo zbil posodo, ki je stala na mizi. Žena je med njegovo igro pomivala posodo, zato ji je prekipelo.

Ko je posoda padla na tla, se je obrnila k svojemu možu, nato pa mu z brco pokazala, kdo v hiši nosi hlače. Video posnetek je te dni znova prava uspešnica na spletu, prizor pa bo brez dvoma nasmejal tudi tebe!
0
Jasna Krempl
Pred 16 tedni
Ta posnetek je star par let, lažnivci, klip.si, se vi delate res norca iz naroda?????
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Ko je stopil na oder, je ostal tiho: Njegov razlog je ganil sodnike!Morski pes napadel ribiče v kanujuDekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Gost nasmejal z masko: Tako je jedel v restavarciji!Anej Piletič iz BQL pokazal, v kakšni hiši živiPotapljačem se je približal kitovec in jih prosil za pomoč: Rešili so mu življenje!VIDEO: Provokacija sredi Ljubljane: Tako se je spravil nad harmonikaša!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kuža je iz bazena reševal žogo: Za nobeno ceno se ni hotel zmočiti!Ropar v zlatarno vstopil s pištolo: Prodajalec mu je dal vetra!V gostilni je zaigrala na harmoniko: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Nepozaben prizor na Hrvaškem: Na obalo je priplaval delfin!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!VIDEO: Poslanci zapustili sejo: Janez Janša se ni želel opravičiti!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Posnetek, ki je razjokal Hrvate: Invalidnemu dečku ne pustijo v vrtec!Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nova čarovnija Luke Dončića: Tako je koš zadel z 10 metrov!Moški iz Kanade vsak dan sede na teraso: Že 25 let skrbi za rakune!