Italijanki v karanteni prekipelo: Takšno lekcijo je dala svojemu možu!

Italija je zaradi izbruha koronavirusa ena izmed najbolj prizadetih držav na svetu, tam pa veljajo strogi predpisi o karanteni.

Ker smo med takšnimi ukazi bolj izpostavljeni partnerskim odnosom, je zavrelo tudi v nekaterih družinah. Tako je bilo tudi v video posnetku izpred let, v katerem je žena imela vsega dovolj!

Splet je v tem času obkrožil starejši video posnetek iz Italije, ob katerem smeha ne manjka. Možu je bilo pošteno dolgčas, zaradi česar je v kuhinjo prinesel žogo, tam pa ženi hitro stopil na žulj.

Žogo je brez zadržkov večkrat nabil v steno, naposled pa je z njo zbil posodo, ki je stala na mizi. Žena je med njegovo igro pomivala posodo, zato ji je prekipelo.

Ko je posoda padla na tla, se je obrnila k svojemu možu, nato pa mu z brco pokazala, kdo v hiši nosi hlače. Video posnetek je te dni znova prava uspešnica na spletu, prizor pa bo brez dvoma nasmejal tudi tebe!
0
Jasna Krempl
Pred 2 tedni
Ta posnetek je star par let, lažnivci, klip.si, se vi delate res norca iz naroda?????
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Kanadčan od blizu posnel luno: Je na kamero ujel nezemljane?Nenavaden gost na avtocesti: Posnetek je uspešnica na spletu!Zmago Jelinčič brez dlake na jeziku: To je povedal o koronavirusu!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoLisica ji je med snemanjem ukradla mobilni telefon: Posnetek ti bo polepšal dan!Na smučišču je v snegu našel žensko: Tako ji je rešil življenje!Pred domom v Trzinu ganili starejše: Tako sta zapela Alenka Gotar in njen mož!Dramatičen posnetek v zraku: Pri hitrosti 320 km/h je treščil v drugega padalca!Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Romi izkoristili odprta vrata v Krškem: Njihovo krajo so posneli na kamero!Tilen Artač v parodiji zapel kot Avseniki: Tako izgleda življenje v bloku!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Beluga kit prvič v življenju videl pingvinaSlovenec zapel ljudsko uspešnico: Njegov nastop je pravi balzam za dušo!Posnetek meteorja pri Ajdovščini: Videti ga je bilo pri belem dnevu!Izbral je napačen dan za oranžno majico: Policisti so ga pretepli po krivem!Kvatropirci zapeli svojo pesem iz karantene: Njihovo petje te bo navdušilo!Mladiček pritlikavega povodnega konja pokazal, kako se potapljaOče in hčerka zapela pesem "True Colors": Njun nastop je poezija za dušo!