Italijanski prodajalec fantku polepšal dan, presenetil ga je z Lamborghinijem

Podjetje Lamborghini, ki se ukvarja s prodajo prestižnih avtomobilov, je ob zaključku preteklega leta pripravilo video posnetek, ki je hitro obkrožil socialna omrežja.

Povezali so se z eno izmed trgovin za igrače v Italiji, nato pa tam čakali na pravega ljubitelja avtomobilov Lamborghini.

Prodajalec je otrokom najprej dejal, da nima več na zalogi avtomobila z znamko Lamborghini, zato so morali izbrati drugo igračo. En izmed dečkov je vztrajal, da si želi le Lamborghinija, zato prodajalcu ni ostalo drugega, kot da na pomoč pokliče svojo ekipo.

Deček je skupaj z mamo izstopil iz trgovine, tam pa zagledal prizor, ki mu bo v spominu ostal za vse večne čase. Mimo se je pripeljal čisto pravi Lamborghini zelene barve, voznik pa mu je v dar dal prav tak modelček avtomobila, ki si ga je deček želel.

Bravo sodelujočim za tako prijetno presenečenje, ki ga mali deček iz sosednje Italije nikoli ne bo pozabil!
0
Blaž Šolar
Pred 11 tedni
otroške želje...iskrice v očeh!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?