Italijanski prodajalec fantku polepšal dan, presenetil ga je z Lamborghinijem

Podjetje Lamborghini, ki se ukvarja s prodajo prestižnih avtomobilov, je ob zaključku preteklega leta pripravilo video posnetek, ki je hitro obkrožil socialna omrežja.

Povezali so se z eno izmed trgovin za igrače v Italiji, nato pa tam čakali na pravega ljubitelja avtomobilov Lamborghini.

Prodajalec je otrokom najprej dejal, da nima več na zalogi avtomobila z znamko Lamborghini, zato so morali izbrati drugo igračo. En izmed dečkov je vztrajal, da si želi le Lamborghinija, zato prodajalcu ni ostalo drugega, kot da na pomoč pokliče svojo ekipo.

Deček je skupaj z mamo izstopil iz trgovine, tam pa zagledal prizor, ki mu bo v spominu ostal za vse večne čase. Mimo se je pripeljal čisto pravi Lamborghini zelene barve, voznik pa mu je v dar dal prav tak modelček avtomobila, ki si ga je deček želel.

Bravo sodelujočim za tako prijetno presenečenje, ki ga mali deček iz sosednje Italije nikoli ne bo pozabil!
0
Blaž Šolar
Pred 24 tedni
otroške želje...iskrice v očeh!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet