Iz letala so skočili nad Maldivi, posnetek je uspešnica na spletu

Na spletu je znova zaokrožil video posnetek iz preteklega leta, pri katerem lahko spremljamo drzen podvig.

Skupina wingsuit padalcev je nad Maldivi skočila iz letala, iz zraka pa posnela čudovit pogled na omenjeno območje.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - samo na YouTube omrežju je do danes dosegel več kot 3,6 milijona ogledov, nad prizori pa so navdušeni številni spletni uporabniki.

Skupina wingsuit padalcev je iz letala skočila nad otokom Kooddoo Island na Maldivih, ob tem so celotno dogajanje posneli na GoPro kamero. Pri podvigu so sodelovali člani skupine Tsunami Skydivers.

Poglejte si izjemen podvig skupine wingsuit padalcev, ko so nad Maldivi skočili iz letala. Bo njihov video posnetek navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Madona, imajo te kamere, ki so na čeladah, dobro sliko. V Sloveniji sem v treh različnih trgovinah kupil tri različne kamere, vse v HD kvaliteti, bojda, in sem momentalno vse tri vrnil. Želim zaščititi avto pred tistimi, ki se držijo po nerodnem trčenju recimo na parkirišču pravila: kdor ne spizdi ni Slovenc! Kamere so bile vse tri, kupljene v Sloveniji, pod kvaliteto gnilega krompirja. Nakup take robe v Sloveniji dobronamerno odsvetujem. Avstrija ni tako daleč...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978