Izbruhnil je vulkan na otoku Krakatoa: Bruhanje lave so posnele kamere!

Na indonezijskem otoku Krakatoa je izbruhnil tamkajšnji vulkan, ki velja za enega najbolj smrtonosnih in aktivnih vulkanov na planetu.

Na srečo tokrat vulkan ni povzročil večjih preglavic, so pa izbruh lave posneli na kamero.

Vulkan Krakatoa velja za najbolj smrtonosnega - dve leti nazaj je izbruh povzročil zdrs pobočja v morje, zaradi česar je nastal cunami. Življenje je takrat izgubilo 420 ljudi, več kot 14.000 prebivalcev je bilo poškodovanih.

Vulkan je svojo neizprosno moč pokazal tudi leta 1883, ko je zahteval preko 36 tisoč življenj. Eksplozijo vulkana je tistega leta čutil ves svet, nebo se je za več dni povsod po svetu obarvalo rdeče.

Poglejte si video posnetek zadnjega izbruha vulkana Krakatoa, ki se je zgodil 11. aprila 2020. Na srečo tokrat poškodovanih ni bilo, video posnetek pa je čudovit in strašljiv obenem.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!