Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!

Moški, ki se na YouTube omrežju predstavlja z vzdevkom Wood Workshop, je v mesecu novembru na svojem kanalu objavil unikaten postopek, kako iz bambusa in smole izdelati čudovito posodo.

Video posnetek je navdušil mnoge uporabnike na spletu - do danes je dosegel že več kot 800.000 ogledov.

Avtor video posnetka je pri svojem projektu združil bambusove palice in smolo, nato pa vse skupaj obdelal v čudovito posodo. Ob video posnetku je zapisal, da je imel nekaj težav z bambusovimi palicami, ki so se med vlivanjem smole premaknile, sicer pa je s končnim rezultatom zadovoljen.

Veliko bolj so nad končnim izdelkom navdušeni spletni uporabniki, ki delo avtorja hvalijo z vseh mogočih strani. Navdušeni so tudi nad prikazom postopka obdelave.

Poglejte si, kako je moški iz smole in bambusovih palic izdelal čudovito posodo, ki s svojo podobo jemlje sapo. Brez dvoma video posnetek, ob katerem vam ne bo dolgčas.
0
graf
Pred 8 tedni
lepo ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!