Izdelal je ogromne vžigalice: Tako je izgledal prizor, ko jih je zakuril!

Dober mesec dni nazaj je na spletu pristal prav poseben video posnetek, s katerim je avtor navdušil mnoge gledalce širom sveta. Izdelal je namreč ogromne vžigalice različnih barv, nato pa vse skupaj istočasno zanetil!

Prizor je do danes samo na Youtube omrežju presegel 5,5 milijona ogledov.

V video posnetku, ki ga je na spletu objavil Youtube uporabnik The Q, ki ima kar 7,3 milijona naročnikov, je moč videti prav poseben poizkus. Izdelal je namreč velike vžigalice in jih eno ob drugo postavil v vrsto. Plan za verižno reakcijo je bil tako nared!

Najmanjša vžigalica je v višino merila 5 centimetrov, največja pa je bila visoka kar 1,4 metra. Za izdelavo je uporabil 5 različnih vrst vžigalic, da bi tako izvedel, katere gorijo hitreje.

Projekt mu je vzel veliko ur, mnoge gledalce pa so najbolj očarale modre vžigalice - te so namreč zagorele v malce drugačnem vrstnem redu. Poglejte si, kakšen je bil rezultat!
0
Roman M
Pred 2 meseci
Če bi bilo vsaj malenkost "spektakularno" pa ni niti najmanj !!
1
Roman M
Pred 2 meseci
Nekateri imajo časa na pretek za neumnosti !!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Nevesta na poroki do solz ganila ženina: Njenega darila ne bo nikoli pozabil!Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"SMEH: Gorenjski policist ustavil kolesarja: "A se ti jaz usedem na kolo?"Jana Morelj pokazala pevski talent: Tako je zapela z Vladom Kreslinom!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliGanljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisic10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Posnetek dojenčice obkroža splet: Njen nalezljiv smeh ti bo polepšal dan!Umetnik v roke prijel sušilec za lase: Končni rezultat te bo odpihnil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Japonec, ki navdušuje Slovenijo: Tako je na harmoniko zaigral "Na Golici"