Izdelal je ogromne vžigalice: Tako je izgledal prizor, ko jih je zakuril!

Dober mesec dni nazaj je na spletu pristal prav poseben video posnetek, s katerim je avtor navdušil mnoge gledalce širom sveta. Izdelal je namreč ogromne vžigalice različnih barv, nato pa vse skupaj istočasno zanetil!

Prizor je do danes samo na Youtube omrežju presegel 5,5 milijona ogledov.

V video posnetku, ki ga je na spletu objavil Youtube uporabnik The Q, ki ima kar 7,3 milijona naročnikov, je moč videti prav poseben poizkus. Izdelal je namreč velike vžigalice in jih eno ob drugo postavil v vrsto. Plan za verižno reakcijo je bil tako nared!

Najmanjša vžigalica je v višino merila 5 centimetrov, največja pa je bila visoka kar 1,4 metra. Za izdelavo je uporabil 5 različnih vrst vžigalic, da bi tako izvedel, katere gorijo hitreje.

Projekt mu je vzel veliko ur, mnoge gledalce pa so najbolj očarale modre vžigalice - te so namreč zagorele v malce drugačnem vrstnem redu. Poglejte si, kakšen je bil rezultat!
0
Roman M
Pred 2 meseci
Če bi bilo vsaj malenkost "spektakularno" pa ni niti najmanj !!
1
Roman M
Pred 2 meseci
Nekateri imajo časa na pretek za neumnosti !!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!