Izdelal je ogromne vžigalice: Tako je izgledal prizor, ko jih je zakuril!

Dober mesec dni nazaj je na spletu pristal prav poseben video posnetek, s katerim je avtor navdušil mnoge gledalce širom sveta. Izdelal je namreč ogromne vžigalice različnih barv, nato pa vse skupaj istočasno zanetil!

Prizor je do danes samo na Youtube omrežju presegel 5,5 milijona ogledov.

V video posnetku, ki ga je na spletu objavil Youtube uporabnik The Q, ki ima kar 7,3 milijona naročnikov, je moč videti prav poseben poizkus. Izdelal je namreč velike vžigalice in jih eno ob drugo postavil v vrsto. Plan za verižno reakcijo je bil tako nared!

Najmanjša vžigalica je v višino merila 5 centimetrov, največja pa je bila visoka kar 1,4 metra. Za izdelavo je uporabil 5 različnih vrst vžigalic, da bi tako izvedel, katere gorijo hitreje.

Projekt mu je vzel veliko ur, mnoge gledalce pa so najbolj očarale modre vžigalice - te so namreč zagorele v malce drugačnem vrstnem redu. Poglejte si, kakšen je bil rezultat!
0
Roman M
Pred 2 meseci
Če bi bilo vsaj malenkost "spektakularno" pa ni niti najmanj !!
1
Roman M
Pred 2 meseci
Nekateri imajo časa na pretek za neumnosti !!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Haski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Božična reklama, ki je te dni ganila Slovenijo: Ste jo že videli?Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Nika Zorjan navdušila Slovence: To je njena nova božična pesem!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeTilen Artač zapel kot Challe Salle: Parodija je nasmejala Slovence!Štirje dečki zapeli krščansko pesem: Njihov nastop ima že 3 milijone ogledov!Učinkovita past za ose in sršeneVIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Prizor, ki so mu bili priča reševalci med nesrečo na ljubljanski obvozniciSMEH: Denis Avdić si je privoščil Janšo: To je njegovo pismo Božičku!Očeta ob vrnitvi z dela preplavila čustva: Hčerki sta mu kupili pasjega mladička!Moški v prazni cerkvi zapeli Hallelujah: Njihov nastop je balzam za dušo!Zlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Najstnica blestela na ulici: Prisluhni, kako je zapela uspešnico "I Will Survive"Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tlaOsemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Moški skočil v deročo reko: Tako je življenje rešil nemočnemu teličku!Ribič na razburkanem morju skakal na ladji: Tako je premagal gravitacijo!11-letna deklica rešila malega morskega psa, ki je obtičal ob obaliModerna pritlična družinska hiša v Ljubljani, ki s svojo podobo jemlje sapo