Izgubil je očeta vojaka. 15 let kasneje neznanec potrka na vrata...

Ko je bil Justin Rozier star samo 9 mesecev, je njegov oče Jonathan Rozie opravljal službo v ameriški vojski. Le 12 ur pred grozljivo usodo je z njim govorila tudi njegova žena Jessica Johns, veliko sta govorila o njunem otroku. Jonathan je tistega večera življenje izgubil med bojem v Iraku.

Justin svojega otroka ni nikoli srečal v živo. Da bi lahko Jessica kot mati samohranilka preživela, je morala prodati tudi njegovo Toyoto Celico iz leta 1999. Nihče je ni uporabljal, ona pa je potrebovala denar za najemnino.

Petnajst let kasneje je zdaj 9-mesečni deček že odrasel fant. Veliko se ukvarja s stvarmi, ki si jih je pred smrtjo lastil njegov oče. Njegova največja želja pa je bila, da bi imel avtomobil, ki ga je vozil njegov oče.

Mati je s pomočjo socialnih omrežij sprožila iskalno akcijo za avotmobilom, ki ga je prodala 15 let nazaj. Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo na 15. rojstni dan fanta! Oglejte si v video posnetku...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Gledate Ljubezen po domače? Na Hrvaškem so prizori še hujši...Bolnišnica za otroke z rakom pripravila risanko, ki je ves svet ganila do solzVIDEO: Luka Mesec vzel sapo Janezu Janši! To mu je povedal na soočenju...VIDEO: Janković in Karl Erjavec posnela komedijo leta, jokali boste od smehaZa pokojno ženo je posadil 1000 dreves. Oglejte si rezultat 17 let kasneje!Bosanec je naredil fasado, a ni dobil plačila. Tako se je maščeval lastniku...VIDEO: Čeferin si je ob zmagi Oblaka dal duška. Poglejte si, kaj je storil!Slovenec živi v 3 metre široki hiši. Poglejte si, kako izgleda notranjost...12-letna deklica je ob Pink zapela njeno pesem, pevka ni našla pravih besedNa ultrazvoku so ji svetovali, naj naredi splav! Poglejte si, kaj ima danes...Najstnik jo je zgrabil in odvlekel na plesišče, nato je doživela ŠOK življenjaVIDEO: Pijan voznik zgrozil Slovence. Tako je vozil skozi naselje polno otrok!VIDEO: Prizor v Kopru navdušil Slovence, to je domačinka posnela v morjuVojak je tiho bral časopis, nato je ženska v rumenem doživela velik ŠOKVIDEO: Šok pri Ljubljani, tako je avtomobil peljala slovenska voznicaSMEH: Ste videli, kaj je med četvorko našemu Pahorju storil ta mladenič?V Belgiji pretepli dedka, ker je s sinom pil alkohol pred islamsko restavracijoSredi Ljubljane so od neznanca dobili listek. Poglejte, kaj je pisalo na njem!VIDEO: Šok za slovenske reševalce: "Delite in pokažite, kako se OGROŽA ŽIVLJENJA!"VIDEO: Mama v Braziliji ustrelila roparja, ki ji je pred otroci grozil s pištoloSodniki so ob pesmi takoj pritisnili gumb, ob pogledu na deklico so zajokaliNajstnico je nadlegoval pedofil, nato ga je njen oče počakal na dvoriščuVIDEO: To se je včeraj zgodilo med Erjavcem in Toninom, ko so ugasnile kamere!VIDEO: Ste videli, kaj so našemu Janu Oblaku na avtobusu storili soigralci?Tudi vi narobe pojete besedila pesmi? To je točka s talenta, ki te bo nasmejala