Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!

Nekateri ljudje imajo poseben čut za živali, med njimi pa je po vsej verjetnosti tudi deklica Maya.

Na spletu je pred leti pristal video posnetek, ko so njeni starši posneli prav posebno srečanje z izgubljeno srno.

5-letna deklica Maya se je skupaj z družino vračala z izleta, ko se je zgodilo nekaj posebnega. Mala srnica je prečkala posest, nato pa se je brez strahu približala mali deklici. Ko se ji je mladiček srne povsem približal, se je pustil celo božati.

Starša deklice Maye sta kmalu ugotovila, da se je srna izgubila, zato se je celotna družina sprehodila do bližnjega gozda. Srna jim je pri tem sledila, nato pa v gozdu našla mesto za počitek.

Družina je ob video posnetku še zapisala, da so po nekaj dnevih videli dve odrasli srni z dvema mladičkoma - prepričani so, da je eden izmed mladičkov bil prav ta, ki je zašel v bližino deklice Maye. Konec dober, vse dobro.
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Močno sumim v ta dober konec. Ko na srnico človek nanese svoj vonj z božanjem jo mamica zapusti.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiZmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Slovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Za otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Materi vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Učitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomNa nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hSnemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePosnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoPosnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaMucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!