Izgubljeni kuža prosil za hrano: Dobri ljudje so mu rešili življenje!

Splet je obkroža video posnetek iz Kalifornije, v katerem so dobri ljudje rešili zapuščenega kužka. Povsem sestradan je taval po parkirišču v bližini prodajalne Starbuck's in iskal hrano.

Ker je bil kuža tam ves dan, so zaposleni na pomoč poklicali prostovoljno društvo Hope For Paws.

Ko je Eldad Hagar iz društva Hope For Paws prispel na mesto, kjer se je nahajal kuža, je živali najprej ponudil hrano. Kuža je takoj pritekel k njemu, Eldad pa je tako pridobil tudi njegovo zaupanje.

Okoli vratu mu je namestil srečni povodec in se z njim odpravil do avtomobila, kjer je hotel preveriti kužkov čip. Izkazalo se je, da kuža čipa nima, zato je za nasvet o imenu Eldad povprašal kar uporabnike na spletu.

Kužka so ti poimenovali Bean (fižolček), zdaj pa v društvu Hope For Paws čaka na primerne posvojitelje. Ta se dobro razume z ljudmi in ostalimi kužki, video posnetek njegovega reševanja pa se je na spletu dotaknil mnogih!
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Kako lepo je videti tako bitje, ko je srečno in hvaležno za vsako pomoč...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoVIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!Hrvat skupaj z lepotico zaigral pesem iz Titanika: Njun nastop žanje rekorde!Na hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!Deklica iz Bosne zapela pesem "Moj lipi andjele", ki jo je pel Oliver DragojevićPsička sredi noči ostala pred vrati: Pozvonila je lastnikom, da ji odklenejo!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!VIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!Dojenček zlezel na rob stopnic: Pred padcem ga je rešila mucka!Kako zobni aparat skozi leta popravi zobeVIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Jezikavi malček obkrožil splet: Učiteljico je poslal v...VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!Štajerc pregloboko pogledal v kozarec: Tako je zapel na martinovo!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoNe boste verjeli, kaj je storil nogometaš Seville: Poglej, kako je preprečil zadetek!Martinovanje po slovensko: Tako je jodlal pod dozo alkohola!VIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcemKužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!