Izgubljeni kuža prosil za hrano: Dobri ljudje so mu rešili življenje!

Splet je obkroža video posnetek iz Kalifornije, v katerem so dobri ljudje rešili zapuščenega kužka. Povsem sestradan je taval po parkirišču v bližini prodajalne Starbuck's in iskal hrano.

Ker je bil kuža tam ves dan, so zaposleni na pomoč poklicali prostovoljno društvo Hope For Paws.

Ko je Eldad Hagar iz društva Hope For Paws prispel na mesto, kjer se je nahajal kuža, je živali najprej ponudil hrano. Kuža je takoj pritekel k njemu, Eldad pa je tako pridobil tudi njegovo zaupanje.

Okoli vratu mu je namestil srečni povodec in se z njim odpravil do avtomobila, kjer je hotel preveriti kužkov čip. Izkazalo se je, da kuža čipa nima, zato je za nasvet o imenu Eldad povprašal kar uporabnike na spletu.

Kužka so ti poimenovali Bean (fižolček), zdaj pa v društvu Hope For Paws čaka na primerne posvojitelje. Ta se dobro razume z ljudmi in ostalimi kužki, video posnetek njegovega reševanja pa se je na spletu dotaknil mnogih!
0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Kako lepo je videti tako bitje, ko je srečno in hvaležno za vsako pomoč...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Posnetek srne senzacija na spletu: Poglej, kako si je dala duška ob luži!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonVIDEO: Dihjemajoč razgled s steklene ploščadi, ki so jo postavili na HrvaškemOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedPolicista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Oče svojo hčerko v šoli pobral s Ferrarijem13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoNa odru je zapel pesem Beatlov: Njegov nastop je sodnikom naježil kožo!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereNor podvig smučarja obkroža svet: Tako je preskočil prometno cesto!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseSMEH: Takšne izgovore imajo lastniki, ki ne pobirajo iztrebkov za svojimi psiDeček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Hudobna mucka je dolgo opazovala kužka, nato ga je napadlaZapuščene mucke skoraj zmrznile na snegu: Tako jim je življenje rešil voznik!Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaSplezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!VIDEO: Luka Dončić se je vrnil po poškodbi: Navdušil je s cirkuškim metom!Na talentu navdušili s sencami: Njihov nastop je sodnikom vzel sapo!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"