Izgubljeni kuža se nikomur ni pustil posvojiti. To se zgodi, ko pride lastnik!

Vsi, ki imamo doma pse, si najverjetneje življenja brez njih ne moremo predstavljati. Nudijo nam večno oporo in tolažbo, nanje se lahko zanesemo v prav vsakem trenutku. Psi so brez dvoma prijatelji, ki so nam zvesti za vse življenje.

Iz Južne Koreje prihaja video posnetek, ki je te dni mnoge zadel v čustva. Tam imajo posebna zavetišča, kjer kužki najdeni na ulici čakajo na svoje lastnike. En izmed izgubljenih kužkov je v omenjenem zavetišču bil tudi pes po imenu Baekgu.

Ko so zavetišče obiskali drugi lastniki izgubljenih kužkov, se Baekgu zanje ni zmenil. Nikomu se ni pustil božati, še najmanj pa posvojiti. In ko je že mislil, da svojega lastnika ne bo nikoli več videl, so se v zavetišču odprla vrata.

Pred kužkom se je pojavil njegov pravi lastnik, reakcija psa pa pove več, kot bi lahko opisali s tisoč besedami. Oglejte si to čudovito snidenje, ki ti v trenutku polepša dan!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloŽena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiDebelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorNeznance je vprašala, če lahko nocoj prespi pri njih! Bi jo vi vzeli h sebi?Brezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozUstavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...Pred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...Mama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Moški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...