Izgubljeni pes ostal zlomljenega srca! Našli so ga, lastnik ga ni več hotel...

V bližini železniške postaje so lokalni prebivalci opazili kužka. Ker je bil premražen, prestrašen in povsem depresiven, so na pomoč poklicali prostovoljno društvo Howl Of A Dog, ki se ukvarja z reševanjem kužkov.

Tam so njegovo pozornost preusmerili na drugo lokacijo, saj so se bali, da bo stekel pred vlak.

Vsakič, ko so se mu reševalci približali, je kuža pobegnil. Po nekaj poskusih pa je spoznal, da mu dobri ljudje želijo le pomagati. Reševalcem je pustil, da ga pobožajo, nato pa jim je dovolil celo to, da mu nadanejo ovratnik.


Howl Of A Dog, Youtube
Odpeljali so ga k veterinarju, ta pa je pri kužku našel tudi čip. Kontaktirali so kužkovega lastnika, ta pa jim je povedal, da se kuža imenuje Bobi ter da mu je pred kratkim pobegnil od doma. Na žalost ga lastnik ni več hotel nazaj, zato je reševalce prosil, naj ga vzamejo oni.


Howl Of A Dog, Youtube
Zdaj prijazni 9-letni kuža Bobi s pomočjo zavetišča išče nove ljubeče lastnike, s katerimi bo lahko preživel preostanek svojih pasjih let. Bi posvojili takšnega ljubečega kužka?
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Zelo lep pes, sicer malo že v letih, zato pa toliko bolj potreben kake tople družine in varnosti na stara leta...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet