Izgubljeni pes ostal zlomljenega srca! Našli so ga, lastnik ga ni več hotel...

V bližini železniške postaje so lokalni prebivalci opazili kužka. Ker je bil premražen, prestrašen in povsem depresiven, so na pomoč poklicali prostovoljno društvo Howl Of A Dog, ki se ukvarja z reševanjem kužkov.

Tam so njegovo pozornost preusmerili na drugo lokacijo, saj so se bali, da bo stekel pred vlak.

Vsakič, ko so se mu reševalci približali, je kuža pobegnil. Po nekaj poskusih pa je spoznal, da mu dobri ljudje želijo le pomagati. Reševalcem je pustil, da ga pobožajo, nato pa jim je dovolil celo to, da mu nadanejo ovratnik.


Howl Of A Dog, Youtube
Odpeljali so ga k veterinarju, ta pa je pri kužku našel tudi čip. Kontaktirali so kužkovega lastnika, ta pa jim je povedal, da se kuža imenuje Bobi ter da mu je pred kratkim pobegnil od doma. Na žalost ga lastnik ni več hotel nazaj, zato je reševalce prosil, naj ga vzamejo oni.


Howl Of A Dog, Youtube
Zdaj prijazni 9-letni kuža Bobi s pomočjo zavetišča išče nove ljubeče lastnike, s katerimi bo lahko preživel preostanek svojih pasjih let. Bi posvojili takšnega ljubečega kužka?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Zelo lep pes, sicer malo že v letih, zato pa toliko bolj potreben kake tople družine in varnosti na stara leta...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca