Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa Slovenija

Naši poslanci gredo večkrat s svojimi izjavami čez mejo sprejemljivega, kdaj pa poskrbijo tudi za prav posebne cvetke.

Za eno izmed takih je na pretekli seji poskrbela poslanka Levice Violeta Tomič.

Pred dnevi je namreč Slovenska vojska v sodelovanju z ameriško letalsko silo izvedla prelet nad slovenskimi mesti in bolnišnicami. Naši piloti so leteli s pilatusi, ameriški pa z reaktivci F16.

Nekateri so takšno gesto pozdravljali, spet drugi pa grajali. Med slednjimi je tudi poslanka Violeta Tomič, ki je imela precej banalen predlog. Ta se je med nedavno sejo spraševala, kje so bila ta Natova letala, ko je v Sloveniji primanjkovalo zaščitne opreme.


MladaSlovenija, Twitter
Sama je bila namreč mnenja, da bi lahko z letali F16 izvedli prevoz omenjene zaščitne opreme. Poslanki v vednost - reaktivci F16 ne morejo prevažati blaga, saj so čisto nasprotje tovornih letal.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Pileči mozak....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!