Izjemen posnetek iz Norveške: Poglej, kaj je počela ob volkovih!

Na YouTube kanalu Animal Watch, na katerem lastnica objavlja čudovite video posnetke z živalmi, je v preteklem letu pristal video posnetek, pri katerem se je pridružila volkovom.

Skupaj so tulili v zrak, prizori pa so širom družbenih omrežij že prava spletna uspešnica.

Anneka Svenska je lastnica YouTube kanala Animal Watch, ki je pred časom potovala na Norveško, da bi se tam družila s krdelom evropskih volkov. Ob druženju so posneli tudi simpatičen prizor, pri katerem so vsi skupaj tulili v zrak.

Mnogi spletni uporabniki so izpostavili, da je Anneka resnično povezana z živalmi, kar se lahko vidi tudi v njenih video posnetkih, ki jih objavlja na YouTube omrežju.

Poglejte si simpatičen prizor iz Norveške, pri katerem je ženska skupaj z volkovi tulila v zrak. Bi se ji tudi sami pridružili ob takšni skupini volkov?
0
JeklenaPest
Pred 30 tedni
Niso najbolj ubrani...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!