Izjemni pilot ogenj gasil tako, da je vodo zajemal kar iz bližnjega bazena

V vročih poletnih dneh smo tudi v Sloveniji priča številnim gozdnim požarom, s katerimi se morajo vsakodnevno boriti spoštovanja vredni gasilci.

Ko je požar prevelik za ročno gašenje s tal, na pomoč priskočijo helikopterji in letala.

Iz preteklih let prihaja video posnetek iz Portugalske, ko se je enemu izmed mest približal ogenj. Na pomoč so hitro poklicali helikopterje in letala, en izmed iznajdljivih pilotov helikopterja pa se je pri gašenju požara znašel po svoje.

Vodo je brez pristanka zajemal kar iz bazena pred eno izmed hiš, da bi tako čimhitreje uspel gasiti ogenj. Ta se je namreč hišam povsem približal.

Na Portugalskem je tako početje sicer zakonsko prepovedano, a ob izrednih razmerah lahko doživimo tudi to.

Poglejte si, kako je celoten prizor posnel sostanovalec lastnika hiše, pred katero je pilot helikopterja iz bazena črpal vodo.
0
JeklenaPest
Pred 7 dnevi
Mojster, ni kaj. A če so tudi tam šefi tako nagnjeni k zaviranju v breg kot pri nas, potem je moral po uspešnem gašenju pojesti še obilo jezikove župe...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz