Izjemni pilot ogenj gasil tako, da je vodo zajemal kar iz bližnjega bazena

V vročih poletnih dneh smo tudi v Sloveniji priča številnim gozdnim požarom, s katerimi se morajo vsakodnevno boriti spoštovanja vredni gasilci.

Ko je požar prevelik za ročno gašenje s tal, na pomoč priskočijo helikopterji in letala.

Iz preteklih let prihaja video posnetek iz Portugalske, ko se je enemu izmed mest približal ogenj. Na pomoč so hitro poklicali helikopterje in letala, en izmed iznajdljivih pilotov helikopterja pa se je pri gašenju požara znašel po svoje.

Vodo je brez pristanka zajemal kar iz bazena pred eno izmed hiš, da bi tako čimhitreje uspel gasiti ogenj. Ta se je namreč hišam povsem približal.

Na Portugalskem je tako početje sicer zakonsko prepovedano, a ob izrednih razmerah lahko doživimo tudi to.

Poglejte si, kako je celoten prizor posnel sostanovalec lastnika hiše, pred katero je pilot helikopterja iz bazena črpal vodo.
0
JeklenaPest
Pred 27 tedni
Mojster, ni kaj. A če so tudi tam šefi tako nagnjeni k zaviranju v breg kot pri nas, potem je moral po uspešnem gašenju pojesti še obilo jezikove župe...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!