Izpoved slovenske vzgojiteljice, ko je njen učenec prvič videl in občutil morje

V sklopu akcije Deželak Junak, ki poteka na Radiu 1, je s svojo izpovedjo mnoge ganila tudi vzgojiteljica Urška.

Ta je Denisu Avdiću opisala eno izmed preteklih izkušenj, ko se je skupaj z otroki odpravila na morje, besede pa so se dotaknile mnogih spletnih uporabnikov.

"To so prizori, ki se jih ne da opisati, to je trenutek, ki v otroku ostane za večno! Ko njegove noge prvič občutijo hladno vodo, ko prvič vidi valove, ko zavoha morski zrak, ko vidi ladjo," so ob video posnetku zapisali na YouTube kanalu Radia 1.

Vzgojiteljica Urška je gledalcem povedala zgodbo 12-letnega fanta, ki je prvič v življenju videl in občutil morje. Dejala je, da po vsej verjetnosti v življenju še ni videla bolj srečnega otroka.

Prisluhnite ganljivi zgodbi o dečku iz Slovenije, ko je prvič v življenju videl morje. Pomagajmo po svojih močeh, da bodo tudi letos na morje odpeljali čim več otrok iz socialno ogroženih družin.


Pomagaj v akciji Deželak Junak: Na številko 1919 pošlji SMS sporočilo s ključno besedo POMAGAM1 ali POMAGAM5.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot