Izstopil je iz hiše, nato pa tak prizor! Pred vrati ga je čakalo več 100 ovac

Vsako leto pred poletjem v mestu Lincoln v Kaliforniji oblasti na ulice spravijo na tisoče ovac in koz, da bi počistile rastlinje. Pašnike postavijo na požarno ogroženih območjih, tja pa namestijo omenjene živali.

Z omenjenim početjem so nadaljevali tudi letos, domačin iz mesta Lincoln pa je na kamero posnel prizor, ki mu bo za vedno ostal v spominu!

Družina Russo živi v mestu Lincoln v neposredni bližini enega izmed pašnikov, ki stoji na požarno ogroženem območju. Scott Russo je v preteklih dneh odprl vrata, ki vodijo na njegovo parcelo, da bi tako njegove hčerke videle skupino ovac, ki so se nahajale v bližini.

Takrat je na njegovo parcelo v hipu "vdrlo" okoli 200 ovac, črede pa se družina kar nekaj časa ni mogla znebiti.

Žena Scotta je na koncu le pregnala živali! Kako ji je uspelo? S skakanjem po trampolinu, medtem ko je igrala na tamburin. Poglejte si simpatičen prizor iz mesta Lincoln v Kaliforniji, ob katerem smeha ni manjkalo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem