Jana Morelj pokazala pevski talent: Tako je zapela z Vladom Kreslinom!

Denis Avdić je v družbi sodelavcev Mihe Deželaka, Jane Morelj in Anje Ramšak poklical poslušalko Katjo Zdravje.

Prav danes namreč praznuje svoj 40. rojstni dan, ekipa Radia 1 pa ji je pripravila čudovito presenečenje. Studio je obiskal Vlado Kreslin, ki je za poslušalko Katjo zapel venček svojih pesmi.

Denis Avdić se je na začetku pošalil, da je v studiu Pero Lovšin, a ga je poslušalka Katja hitro razkrinkala. Po kratkem pogovoru je sledil mini koncert, ki ga je za poslušalko Katjo pripravil Vlado Kreslin.

A legendarni slovenski pevec svojih uspešnic ni pel sam - pri koncertu za Katjo mu je pomagala tudi Jana Morelj, ki je tokrat pred kamerami pokazala, kakšen pevski talent ima.

Prav voditeljica Jana Morelj je navdušila mnoge poslušalce na spletu, nad čudovitem presenečenjem pa je bila navdušena tudi poslušalka Katja. Prisluhnite, kako je zanjo zapela Jana Morelj v družbi Vlada Kreslina!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiZmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Slovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Za otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Materi vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Učitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomNa nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hSnemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePosnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoPosnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaMucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!