Jana Morelj pokazala pevski talent: Tako je zapela z Vladom Kreslinom!

Denis Avdić je v družbi sodelavcev Mihe Deželaka, Jane Morelj in Anje Ramšak poklical poslušalko Katjo Zdravje.

Prav danes namreč praznuje svoj 40. rojstni dan, ekipa Radia 1 pa ji je pripravila čudovito presenečenje. Studio je obiskal Vlado Kreslin, ki je za poslušalko Katjo zapel venček svojih pesmi.

Denis Avdić se je na začetku pošalil, da je v studiu Pero Lovšin, a ga je poslušalka Katja hitro razkrinkala. Po kratkem pogovoru je sledil mini koncert, ki ga je za poslušalko Katjo pripravil Vlado Kreslin.

A legendarni slovenski pevec svojih uspešnic ni pel sam - pri koncertu za Katjo mu je pomagala tudi Jana Morelj, ki je tokrat pred kamerami pokazala, kakšen pevski talent ima.

Prav voditeljica Jana Morelj je navdušila mnoge poslušalce na spletu, nad čudovitem presenečenjem pa je bila navdušena tudi poslušalka Katja. Prisluhnite, kako je zanjo zapela Jana Morelj v družbi Vlada Kreslina!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!