Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!

Slovenska stranka SDS se je z Janezom Janšo na čelu udeležila tradicionalnega poletnega tabora SDS in Gorniškega kluba dr. Henrika Tume.

Letos so praznovali 27. obletnico, na vrhu najvišje slovenske gore pa je zadonela tudi harmonika.

Janez Janša je na spletu objavil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovit prizor na vrhu Triglava. Tam je zadonela harmonika in slovenska glasba, video posnetek pa je med privrženci stranke SDS že prava uspešnica.

Harmonika na vrhu Triglava:


Na vrhu Slovenije sta bila poleg predsednika stranke Janeza Janše tudi poslanca SDS Andrej Hoivik in Franc Breznik.

Poglejte si, kako so se člani stranke SDS v družbi predsednika Janeza Janše zabavali na najvišjem vrhu Slovenije, ko je potekal poletni tabor stranke SDS.

0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Ob SDS bolenikih jaz niti ustne harmonike ne bi izvlekel iz žepa...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Policisti objavili posnetek fantovščine: Tako so se izkazali prvi posredovalci!Katero je glavo mesto Slovenije? Odgovor tekmovalke iz Srbije je doza smeha!Tilen Artač si je privoščil politike: Poglej parodijo, ki je nasmejala Slovenijo!Upokojenka v solzah poklicala v oddajo: Posnetek klica je ganil Slovenijo!VIDEO: V Piranu snemajo film: Takšno razdejanje so posneli na piranski Punti!VIDEO: Bepop zapeli ob 20. obletnici smrti Nejca: Zapela je tudi njegova sestra!Ulični nastop, ki je navdušil splet: Tako sta fant in dekle zapela uspešnico!Policijskega psa so morali uspavati: Takšno slovo so mu pripravili policisti!Malček je objel psa in mu zapel pesmico: Prizor ti bo ogrel srce!Psa sta v stanovanju tulila v zrak: Za dozo smeha je poskrbel 5-mesečni malček!Tilen Artač priredil slovensko Zdravljico: Ste že slišali njegovo parodijo?Moški je zapel ob osličku: Čudovit odziv živali ti bo polepšal dan!VIDEO: Branko Grims izgubil živce: Tako sta se udarila s Kordišem!Psa sta se igrala skrivalnice: Razplet bo tudi tebi polepšal dan!10-letni sin skočil v bazen: Mamo je rešil pred utopitvijo!Medved je vstopil v trgovino, pred prodajalcem je kradel sladkarijeNajboljše poteze EuroBasketa 2022: Tolikokrat so navdušili slovenski košarkarji!VIDEO: Vrhunci tekme proti Srbiji, ko je Slovenija postala evropski prvakVIDEO: Tilen Artač zapel kot Pero Lovšin: Pripravil je parodijo na RTV Slovenija!Hrček v usta skril devet korenčkov: Posnetek je uspešnica na spletu!Lastnik je hecal svojega haskija: Tako je pes poskrbel za kazen!Tragedija med letalskim mitingom: Posneli trenutek, ko je strmoglavilo letalo!Parodija iz Ljubljane, ki je nasmejala Slovenijo: Prijaviti moramo domačine!VIDEO: Velika napaka med oddajo na RTV: Poglej, kako je težave rešil voditelj!VIDEO: Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Tako je navduševala na veselicah!