"Jaz sem samo vesel, da se niso spravili na mojo psičko," je dejal pretepeni brezdomec iz Kopra

Slovenijo je te dni pretresel video posnetek iz Kopra, pri katerem je moč videti brutalen napad mladeniča na brezdomca, medtem ko je ta spal na klopi.

Policisti so že ustrezno ukrepali proti 19-letniku, ki je pretep snemal ter proti nasilnemu 16-letniku, ki je napadel brezdomca Sandija.

Sandi je pred dvema mesecema pristal na ulici, pred tremi tedni pa sta ga na klopci pod milim nebom napadla dva mlajša fanta. Eden izmed njiju je zločin snemal, drugi pa je brezdomca ob njegovi psički surovo napadel. Video posnetek incidenta je v javnosti pristal šele v preteklih dneh.


Regional Slovenija, YouTube
Pretepeni brezdomec zdaj čaka na operacijo zlomljenih obraznih kosti, zaradi bolečin pa jemlje protibolečinske tablete. V izjavi za medije je dejal, da ga je zdaj zelo strah, ko pade mrak.

Sabina Kramar Šporar iz Rdečega križa sodeluje s Sandijem, odkar je ob koncu meseca avgusta pristal na ulici. Opisala ga je kot mirnega in neproblematičnega, dejanje mladih fantov pa tudi sama označila za nedopustno in grozljivo.
"Jaz sem samo vesel, da se niso spravili na mojo psičko," je še povedal medijem. Policisti so 19-letniku, ki je snemal incident, izdali plačilni nalog, 16-letni pretepač pa se je v policijskem postopku upiral. Policisti so ga pridržali, sledita kazenska ovadba in obdolžilni predlog.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let