"Jaz sem samo vesel, da se niso spravili na mojo psičko," je dejal pretepeni brezdomec iz Kopra

Slovenijo je te dni pretresel video posnetek iz Kopra, pri katerem je moč videti brutalen napad mladeniča na brezdomca, medtem ko je ta spal na klopi.

Policisti so že ustrezno ukrepali proti 19-letniku, ki je pretep snemal ter proti nasilnemu 16-letniku, ki je napadel brezdomca Sandija.

Sandi je pred dvema mesecema pristal na ulici, pred tremi tedni pa sta ga na klopci pod milim nebom napadla dva mlajša fanta. Eden izmed njiju je zločin snemal, drugi pa je brezdomca ob njegovi psički surovo napadel. Video posnetek incidenta je v javnosti pristal šele v preteklih dneh.


Regional Slovenija, YouTube
Pretepeni brezdomec zdaj čaka na operacijo zlomljenih obraznih kosti, zaradi bolečin pa jemlje protibolečinske tablete. V izjavi za medije je dejal, da ga je zdaj zelo strah, ko pade mrak.

Sabina Kramar Šporar iz Rdečega križa sodeluje s Sandijem, odkar je ob koncu meseca avgusta pristal na ulici. Opisala ga je kot mirnega in neproblematičnega, dejanje mladih fantov pa tudi sama označila za nedopustno in grozljivo.
"Jaz sem samo vesel, da se niso spravili na mojo psičko," je še povedal medijem. Policisti so 19-letniku, ki je snemal incident, izdali plačilni nalog, 16-letni pretepač pa se je v policijskem postopku upiral. Policisti so ga pridržali, sledita kazenska ovadba in obdolžilni predlog.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeŽenina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Družina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoVIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceTanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!Poskočni predstavili novo pesem o vroči mami: Nasmejali so svoje oboževalce!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Dokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Voznik šolskega avtobusa nalašč zaviralSlovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!