Je šel med intervjujem predaleč? Boksar je novinarko poljubil na usta

Boksar Kubrat Pulev, ki je obenem tudi nekdanji prvak težke kategorije, je tokrat poskrbel za zelo neprimerno potezo, ko je po zmagi nad Bogdanom Dinujem v Los Angelesu med intervjujem poljubil novinarko Jenny Sushe.

Zdaj se je nanj vsul plaz kritik, njegovo potezo pa so mnogi označili za škandalozno.

Nekdanji boksarski prvak težke kategorije Kubrat Pulev je svojo edino borbo v karieri izgubil proti Vladimirju Kličku, tokrat pa po zmagi nad Bogdanom Dinujem poskrbel za incident. Z njim je intervju po dobljeni tekmi opravila novinarka Jenny Sushe, ta pa je ob koncu ostala brez besed.

Pulev jo je takrat objel, nato pa poljubil na ustnice. Zdaj se je na račun boksarja vsul plaz kritik na družbenih omrežjih, njegovo potezo pa mnogi označujejo za nekaj, kar se preprosto ne bi smelo zgoditi.

Si je Kubrat Pulev tokrat po dobljeni tekmi med intervjujem privoščil preveč? Poglejte si posnetek in presodite sami...
0
Roman M
Pred 13 tedni
Kretenoid ....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet