Je to najlepša risanka? S svojim sporočilom je dala svetu misliti...

Na spletu je pristala kratka risanka, ki nosi naslov "A Joy Story: Joy and Heron". V njej so prikazali življenje kužka, ko se je ta skupaj z lastnikom odpravil na nočni ribolov. Ko je kuža sedel v čolničku, je kmalu dobil nepričakovani obisk.

Mimo je priletela ptica, ki je kužkovemu lastniku iz posode kradla črvičke. Kuža je ptico vsakič znova hotel prestrašiti, a je bil iz strani lastnika vedno znova okregan.

Kratka risanka v sebi nosi močno sporočilo - naše življenje se lahko v trenutku spremeni, če le znamo na stvari pogledati iz drugega zornega kota. Le malo stvari je takšnih, kot se zdijo na prvi pogled. Nikar ne obsojajmo, če ne poznamo ozadja celotne zgodbe.

Delimo to poučno risanko naprej, zagotovo bo dala misliti še komu!
2
Roman M
Pred 3 tedni
Se splača pogledat ! :-)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuUstavil se je ob vroči novinarki. Ne boste verjeli, kaj ji je storil!Kaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...SMEH: Pici in Pero nasmejala Slovence. Tako se žensk loti Pero!Poljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!Ribič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!VIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...NORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!Duhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineTo je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!VIDEO: Tako je Dončić osmešil najboljšega blokerja v španski ligiNa polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeIz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!VIDEO: Mladi mož senzacija med najstniki, tako je zasenčil Pahorja