Je voznik vidil v prihodnost? Vozilo je umaknil tik pred nesrečo v križišču...

Te dni je splet obkrožil video posnetek, v katerem se je eden izmed voznikov po srečnem naključju izognil prometni nesreči.

Gilbert Garcia, ki je na spletu objavil video posnetek iz svojega avtomobila, je med čakanjem v križišču skorajda bil udeležen v prometni nesreči.

Le sreči in svoji reakciji se lahko zahvali, da jo je njegov avtomobil odnesel brez praske!

Ko je z vozilom prispel v križišče, je neekaj časa počakal, nato pa svoje vozilo instinktno odmaknil nekaj metrov nazaj. Le nekaj sekund po tem je v križišču prišlo do prometne nesreče, eno izmed vozil pa je pristalo prav na mestu, na katerem je bil pred tem Gilbert s svojim avtomobilom. Mnogi so na spletu zapisali, da je voznik po vsej verjetnosti vidil v prihodnost.

No, po vsej verjetnosti je šlo le za srečno dejanje, video posnetek pa je te dni na spletu prava uspešnica. Poglejte si, kako se je voznik s svojim dejanjem v zadnjih sekundah izognil prometni nesreči!
-1
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Kaj je videti? Kreten je pri zavijanju v levo dobil čredni nagon. Te pa pač poči. Normalno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"