Je voznik vidil v prihodnost? Vozilo je umaknil tik pred nesrečo v križišču...

Te dni je splet obkrožil video posnetek, v katerem se je eden izmed voznikov po srečnem naključju izognil prometni nesreči.

Gilbert Garcia, ki je na spletu objavil video posnetek iz svojega avtomobila, je med čakanjem v križišču skorajda bil udeležen v prometni nesreči.

Le sreči in svoji reakciji se lahko zahvali, da jo je njegov avtomobil odnesel brez praske!

Ko je z vozilom prispel v križišče, je neekaj časa počakal, nato pa svoje vozilo instinktno odmaknil nekaj metrov nazaj. Le nekaj sekund po tem je v križišču prišlo do prometne nesreče, eno izmed vozil pa je pristalo prav na mestu, na katerem je bil pred tem Gilbert s svojim avtomobilom. Mnogi so na spletu zapisali, da je voznik po vsej verjetnosti vidil v prihodnost.

No, po vsej verjetnosti je šlo le za srečno dejanje, video posnetek pa je te dni na spletu prava uspešnica. Poglejte si, kako se je voznik s svojim dejanjem v zadnjih sekundah izognil prometni nesreči!
-1
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Kaj je videti? Kreten je pri zavijanju v levo dobil čredni nagon. Te pa pač poči. Normalno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Nalašč je zaviral pred tovornjakom, voznik se je odločil za maščevanjeVIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonik