Jezni reševalci s potezo obkrožili svet: "Zato morate ostati na j****i cesti!"

V mnogih mestih širom sveta se spopadajo s težavnimi vozniki, ki pravil razvrščanja ob zastojih na avtocestah nikakor ne upoštevajo.

Če se moramo pri nas ob zastoju umakniti na skrajne robove cestišč, pa imajo onkraj luže malce drugačna pravila. Vozila morajo ostati na cesti, da se reševalcem omogoči pot tudi izven cestišča.

Iz okrožja San Bernardino v Kaliforniji prihaja video posnetek voznika, ko je ta zaradi hude prometne nesreče obtičal v zastoju. Ko se mu je približevalo reševalno vozilo, je v roke vzel kamero, tam pa posnel prizor, ki je v hipu zaokrožil po svetu.

Mnogi vozniki so se takrat mimo kolone vozil peljali kar po travi ob cesti, nato so za lekcijo poskrbeli reševalci. Ker so se morali zaradi vozil zaustaviti, so s pomočjo vgrajenega megafona voznikom dali jasno sporočilo: "Zato morate ostati na j****i cesti!"

Prav zaradi kletvice in jasnega sporočila je video posnetek v hipu postal senzacija, potezo reševalcev pa z aplavzom pozdravljajo mnogi vozniki širom sveta. Jim tudi vi date prav?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Seveda jim je prav povedal. Še dobro, da ni bil bosanec, ker bi se potem zadnji del sporočila vlekel vsaj 15 minut...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Kakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehi