Jezni reševalci s potezo obkrožili svet: "Zato morate ostati na j****i cesti!"

V mnogih mestih širom sveta se spopadajo s težavnimi vozniki, ki pravil razvrščanja ob zastojih na avtocestah nikakor ne upoštevajo.

Če se moramo pri nas ob zastoju umakniti na skrajne robove cestišč, pa imajo onkraj luže malce drugačna pravila. Vozila morajo ostati na cesti, da se reševalcem omogoči pot tudi izven cestišča.

Iz okrožja San Bernardino v Kaliforniji prihaja video posnetek voznika, ko je ta zaradi hude prometne nesreče obtičal v zastoju. Ko se mu je približevalo reševalno vozilo, je v roke vzel kamero, tam pa posnel prizor, ki je v hipu zaokrožil po svetu.

Mnogi vozniki so se takrat mimo kolone vozil peljali kar po travi ob cesti, nato so za lekcijo poskrbeli reševalci. Ker so se morali zaradi vozil zaustaviti, so s pomočjo vgrajenega megafona voznikom dali jasno sporočilo: "Zato morate ostati na j****i cesti!"

Prav zaradi kletvice in jasnega sporočila je video posnetek v hipu postal senzacija, potezo reševalcev pa z aplavzom pozdravljajo mnogi vozniki širom sveta. Jim tudi vi date prav?
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Seveda jim je prav povedal. Še dobro, da ni bil bosanec, ker bi se potem zadnji del sporočila vlekel vsaj 15 minut...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikVIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!VIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuParodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaSivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoKužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!Policist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!