Jezni reševalci s potezo obkrožili svet: "Zato morate ostati na j****i cesti!"

V mnogih mestih širom sveta se spopadajo s težavnimi vozniki, ki pravil razvrščanja ob zastojih na avtocestah nikakor ne upoštevajo.

Če se moramo pri nas ob zastoju umakniti na skrajne robove cestišč, pa imajo onkraj luže malce drugačna pravila. Vozila morajo ostati na cesti, da se reševalcem omogoči pot tudi izven cestišča.

Iz okrožja San Bernardino v Kaliforniji prihaja video posnetek voznika, ko je ta zaradi hude prometne nesreče obtičal v zastoju. Ko se mu je približevalo reševalno vozilo, je v roke vzel kamero, tam pa posnel prizor, ki je v hipu zaokrožil po svetu.

Mnogi vozniki so se takrat mimo kolone vozil peljali kar po travi ob cesti, nato so za lekcijo poskrbeli reševalci. Ker so se morali zaradi vozil zaustaviti, so s pomočjo vgrajenega megafona voznikom dali jasno sporočilo: "Zato morate ostati na j****i cesti!"

Prav zaradi kletvice in jasnega sporočila je video posnetek v hipu postal senzacija, potezo reševalcev pa z aplavzom pozdravljajo mnogi vozniki širom sveta. Jim tudi vi date prav?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Seveda jim je prav povedal. Še dobro, da ni bil bosanec, ker bi se potem zadnji del sporočila vlekel vsaj 15 minut...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!