Jože Potrebuješ z ženo in hčerko zapel slovensko uspešnico iz leta 1965

Jože Potrebuješ, slovenski glasbenik in skladatelj, ki ga slovenska javnost pozna predvsem kot enega od ustanovnih članov skupine Čuki, je te dni na Facebook omrežju objavil prav poseben posnetek.

Slovensko uspešnico iz leta 1965 je zapel skupaj s hčerko Petro in ženo Andrejo.

Dobre volje v domu družine Potrebuješ tudi tokrat ni manjkalo, četudi je ura kazala že čez polnoč. Najprej so mnoge sledilce navdušili prizori smeha, nato pa še čudovit pevski nastop.

V video posnetku, ki so ga objavili na spletu, se je simpatična družina skupaj lotila pesmi "Srebrni lasje", ki jo je leta 1965 prepevala Stanka Kovačič.

Njihov nastop je na kamero posnela najmlajša članica družine Eva, video posnetek pa je na družbenem omrežju Facebook navdušil že mnoge zveste sledilce. Prisluhnite in uživajte ob dobri volji družine Potrebuješ.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Jože je ob svoji družini itak car careva. Sicer sem pa tudi sam fan g. Stanke Kovačič in njenega žal pokojnega moža. Čudovita človeka. Nekoč davno sem bil z njima na trgatvi v Podlehniku, od koder je Boris tudi izhajal.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!