Kajakaš od blizu posnel belega kita: Ne boste verjeli, kaj je storila žival!

V teh dneh je splet obkrožil čudovit video posnetek, v katerem je vso pozornost ukradel beli kit beluga.

Kajakaš se je mogočni živali povsem približal, na GoPro kamero pa posnel izjemne prizore. Kmalu zatem mu je kamera padla v vodo, kit pa je s svojo potezo navdušil širni splet!

Potapljač Joachim Larssen je na kajaku posnel prizor, ko je prispel v zaliv Hammerfest Bay na Norveškem. Mimo je prav tam priplaval beli kit beluga, ki s svojo čudovito podobo velja za svetovno senzacijo.

Joachim je prizore posnel z vodoodporno GoPro kamero, nato mu je ta ob igri s kitom padla v vodo. Kamera se je potopila do dna, naslednja poteza pa je navdušila mnoge ljubitelje živali.

Beli kit beluga je na morskem dnu zgrabil GoPro kamero, jo vrnil nazaj kajakašu, s tem pa prevzel mnoge širom sveta. Poglejte si, kaj je posnela GoPro kamera po tem, ko je kajakašu padla v morje!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Res dobro in neverjetno... In mi v zahvalo takim veličastnim živalim zastrupljamo morje in ves planet!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiHarpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeKužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciSredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!