Kajakaš od blizu posnel belega kita: Ne boste verjeli, kaj je storila žival!

V teh dneh je splet obkrožil čudovit video posnetek, v katerem je vso pozornost ukradel beli kit beluga.

Kajakaš se je mogočni živali povsem približal, na GoPro kamero pa posnel izjemne prizore. Kmalu zatem mu je kamera padla v vodo, kit pa je s svojo potezo navdušil širni splet!

Potapljač Joachim Larssen je na kajaku posnel prizor, ko je prispel v zaliv Hammerfest Bay na Norveškem. Mimo je prav tam priplaval beli kit beluga, ki s svojo čudovito podobo velja za svetovno senzacijo.

Joachim je prizore posnel z vodoodporno GoPro kamero, nato mu je ta ob igri s kitom padla v vodo. Kamera se je potopila do dna, naslednja poteza pa je navdušila mnoge ljubitelje živali.

Beli kit beluga je na morskem dnu zgrabil GoPro kamero, jo vrnil nazaj kajakašu, s tem pa prevzel mnoge širom sveta. Poglejte si, kaj je posnela GoPro kamera po tem, ko je kajakašu padla v morje!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Res dobro in neverjetno... In mi v zahvalo takim veličastnim živalim zastrupljamo morje in ves planet!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNovinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15