Kako pravilno stepemo smetano? Kuhar pravi, da celo življenje to počnemo narobe

V številnih gospodinjstvih je sladka smetana eno izmed osnovnih živil. Je namreč tako vsestranska, da si številni kuhanja brez nje skorajda ne znajo predstavljati.

Pa vsi vemo, kako pravilno stepemo smetano?

Kuhar Dan je v teh dneh na spletu objavil prav poseben video posnetek. Sam je namreč mnenja, da mnogi smetano stepemo na nepravilen način.


America's Test Kitchen, Youtube
Prav zato je v video posnetku pokazal povsem preprosto tehniko, ki bi jo morali pri stepanju smetane uporabljati v vsakem gospodinjstvu!

Skrivnost je v tem, da smetano stepemo zgolj v dveh smereh. Kuhar Dan priporoča, da smetano stepemo od leve proti desni, saj nam bo tako najlažje. Z omenjeno tehniko bo smetana vedno obdržala trdno strukturo!

Poglejte si enostaven način, kako pravilno stepemo smetano. Delimo posnetek naprej še med prijatelje, da bodo tudi oni spoznali, kakšen je pravilen način pri stepanju smetane!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Policist med delom doživel šok: V vozilu je našel ženo med varanjem!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!Kuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Krava pripeljala mladička do lastnice, da bi ji ga pokazala od blizuTilen Artač si je privoščil Alfija Nipiča: Tako je spremenil njegove uspešnice!Toliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Ribič ni vedel, da za njim stoji konj: Zdaj se mu smeji ves splet!Policisti iz Švice navdušili s posnetkom: Poglej, kaj so počeli pred kamero!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Tibetanski mastif iz Zagreba: Posnetek ima že skoraj 3 milijone ogledov!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuPes se je pretvarjal, da je mrtev: Poglej, kako je prestrašil lastnika!Malček med molitvijo nasmejal splet: Na skrito si je privoščil košček hrane!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemZasvojena mačka obkrožila svet: Tako je "napadla" mačjo meto!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Voznik bežal pred policisti: Z vozilom je kar skočil na avtocesto!Lepotica pokazala, kako preživlja zimske noči na severu ŠvedskeNa papir je narisal zlato kroglo: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Lastnik je pozdravil svoja kužka: Domov sta pripeljala posebno bitje!Kuža je tacal po poplavljenem pomolu, nato je padel v vodo