Kako pravilno stepemo smetano? Kuhar pravi, da celo življenje to počnemo narobe

V številnih gospodinjstvih je sladka smetana eno izmed osnovnih živil. Je namreč tako vsestranska, da si številni kuhanja brez nje skorajda ne znajo predstavljati.

Pa vsi vemo, kako pravilno stepemo smetano?

Kuhar Dan je v teh dneh na spletu objavil prav poseben video posnetek. Sam je namreč mnenja, da mnogi smetano stepemo na nepravilen način.


America's Test Kitchen, Youtube
Prav zato je v video posnetku pokazal povsem preprosto tehniko, ki bi jo morali pri stepanju smetane uporabljati v vsakem gospodinjstvu!

Skrivnost je v tem, da smetano stepemo zgolj v dveh smereh. Kuhar Dan priporoča, da smetano stepemo od leve proti desni, saj nam bo tako najlažje. Z omenjeno tehniko bo smetana vedno obdržala trdno strukturo!

Poglejte si enostaven način, kako pravilno stepemo smetano. Delimo posnetek naprej še med prijatelje, da bodo tudi oni spoznali, kakšen je pravilen način pri stepanju smetane!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!