Kako se je leta 2020 svet ustavil: Ganljiv video posnetek za naše potomce!

Piše se leto 2020, ko se je svet ustavil. Pandemija zaradi izbruha koronavirusa je zajela številne države, otroci ne hodijo več v šolo, številni delavci ostajajo doma.

Na drugi strani zdravstveni delavci, policisti, gasilci, trgovci, vozniki tovornjakov in mnogi drugi delajo vse v svoji moči, da življenje počasi teče naprej. Na spletu lahko beremo, da se bo svet po pandemiji spremenil. Zelo spremenil.

Piše se leto, ko je zastalo javno življenje. Ulice so prazne, za državljane širom sveta pa veljajo strogi ukrepi za zajezitev virusa. Odpravimo se lahko le po najnujnejših opravkih, druženje je strogo prepovedano.

Da bi za naše potomce ujeli to skrivnostno stanje našega sveta, je MPTV v en posnetek združila prizore spletnih kamer po svetu. Grozljivi prizori praznih ulic, ki pa imajo obenem tudi pozitivne učinke.

Strokovnjaki poročajo o znatnem zmanjšanju izpustnih plinov, narava pa počasi okreva. V mesta se vračajo živali, ki jih skoraj nikoli prej tam ni bilo. Piše se leto 2020, ko si je Zemlja vzela premor. Leto, ki bo za vedno zapisano v našo zgodovino.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!