Kako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!

Številne države so zaradi izbruha pandemije koronavirusa sprejele drastične ukrepe za zajezitev bolezni.

Tako kot pri nas, tudi v drugih državah mnogi prebivalci ne upoštevajo navodil, zato jih lokalne oblasti kaznujejo na vse mogoče načine.

Splet so te dni obkrožili video posnetki iz Pakistana, v katerih je moč videti, kakšno kazen so policisti naložili tistim, ki pravil o karanteni ne upoštevajo. Če jih dobijo na ulicah, morajo po cesti skakati kot žabe, delati sklece in stati v nerodnem položaju.


Namesto opozoril, policisti v Pakistanu kršiteljem nalagajo poniževalne naloge, ki jim zagotovo dajo misliti. Sredi ulice morajo tako nekateri delati počepe, drugi skakati kot žabe.

Morda je tudi to način, kako bi naše državljane prepričali, da bi ob izbruhu koronavirusa ostali doma. Brez dvoma lekcija, ki si jo bodo kršitelji karantene zapomnili za vse večne čase!


Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!