Kakšen ponos v Stožicah: Navijači brez glasbene spremljave peli Zdravljico!

Zmaga naših športnih junakov še vedno odmeva - v nabito polnih Stožicah so v četrtfinalu evropskega prvenstva EuroVolley 2019 premagali Ruse, prve favorite za zlato medaljo.

Splet so že pred tekmo obkrožili prizori, ob katerih se vsakemu zvestemu Slovencu naježi koža!

POGLEJ ŠE: Posnetki tekme Slovenija : Rusija v Stožicah - Evropsko prvenstvo 2019

"Da ti gredo kocine pokonci," so ob prizorih zapisali na RTVSlo.si - in res, ob takšnih prizorih bi človek najraje potočil solzo ponosa. V nabito polnih Stožicah - zbralo se je 12 tisoč navijačev - je bilo pred začetkom obračuna med Slovenijo in Rusijo moč slišati prav posebno izvedbo naše Zdravljice.

Tako so ponosni navijači peli Zdravljico:


Na začetku slovenske himne se je v dvorani najprej predvajala himna, nato so zvočniki utihnili. Več tisoč zvestih slovenskih navijačev je himno zapelo brez glasbene spremljave, rezultat je bil naravnost božanski.

Na krilih navijačev so naši fantje uspeli premagati favoritizirano Rusijo, prizori iz Stožic pa bodo zagotovo šli v zgodovino. Delite čudovite trenutke naprej med prijatelje in tako pokažite, kako ponosni ste na naše športne junake!

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Respect tistemu, ki se je spomnil in utišal glasbeno spremljavo!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoIzjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Lastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!