Kakšen šok za fanta z Downovim sindromom: Od sreče je padel na kolena!

Mesec dni nazaj je Facebook omrežje obkrožil čudovit video posnetek, v katerem ganljivih prizorov ne manjka.

Lisa Doyle je na letališču posnela reakcijo svojega sina Nicka z Downovim sindromom, ko je bil priča nepozabnemu presenečenju.

30-letni Nick Doyle se je v letošnjem aprilu spoznal z 21-letno Gabrielle Angelini, ki ima prav tako kot on tudi sama Downov sindrom. Med njima se je vnela neizmerna ljubezen, a sta se videvala le na različnih prireditvah.

Stik sta kljub temu obdržala prek spleta, v preteklem mesecu pa sta oba bila priča presenečenju, ki ga nikdar ne bosta pozabila.

Na letališču sta se znova srečala - vse po zaslugi staršev, ki so vse skupaj skrivaj organizirali. Ko boste videli njuno reakcijo ob srečanju, boste ob čudovitih prizorih zagotovo tudi sami potočili solze!

0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Če je za objem odvrgla svoj telefon pa ji do fanta že je nekaj...
1
Klavdija Presnik
Pred 7 tedni
Krasna sta
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!Sredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilVIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!