Kakšna napaka kače! Nehote je pojedla kar sama sebe...

Kraljeve kače vrste "speckled kingsnake" so nestrupene kače, ki živijo predvsem v predelih Združenih držav Amerike. Njihov velika posebnost je ta, da jedo druge kače.

Prav zato se je ena izmed omenjenih kač v teh dneh očitno pošteno zmotila!

V video posnetku, ki je nastal 9. junija v teksaškem mestu Round Rock v Združenih državah Amerike, lahko vidimo kačo "speckled kingsnake", ki je storila veliko napako.

Poizkušala je namreč pojesti kar sama sebe, zato je avtor video posnetka hitro ukrepal.

Glavo kače je premazal z alkoholnim milom za roke - prav alkohol namreč pri kačah povzroča bruhanju podoben odziv. Svoj rep je kača zatem izpljunila, avtor posnetka pa je vsem zagotovil, da je kača incident odnesla brez poškodb.
0
JeklenaPest
Pred 24 tedni
Tale kača se je zmotila dvakratno: sama sebe ne bi smela pojužnati, pa ko južna druge kače se jih loti pri glavi, ker potem luske lažje tečejo skozi njen požiralnik.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoVIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!Na postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilDelavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!VIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiTekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!VIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago Jelinčič7-letna deklica zapela božično uspešnico, s katero je blestel Frank SinatraNora podaja v NBA, ob kateri je Oklahoma izenačila ob sireniSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Tilen Artač zapel kot Laibach: Tako si je privoščil njihovo pesem!