Kakšna stabilizacija sokola: Če ne bi videli posnetka, ne bi verjeli!

Na otoku Anglesey, ki leži ob severozahodni obali Walesa, so v preteklem mesecu juniju posneli prav poseben prizor, v katerem je vso pozornost ukradla ptica.

V posnetku je moč videti sokola, ki je vzgonske vetrove izkoristil za skoraj nepremično jadranje!

Video posnetek, ki je nastal na otoku Anglesey, je na Twitter družbenem omrežju že prava senzacija. Avtor je namreč posnel sokola, ko je ta vzgonske vetrove ob pečini izkoristil za jadranje.

Tako se je ptica lahko lažje osredotočila na plen, preden je z veliko hitrostjo krenila v želeno smer.

Tako kot avtor, so tudi mnogi ostali gledalci na spletu bili navdušeni predvsem nad stabilizacijo glave ptice: Sokol je namreč glavo vedno obdržal na istem mestu. Poglejte si posnetek, ki je na spletu že prava senzacija!
1
Roman M
Pred 4 meseci
Huudoooo.....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nor posnetek toče v Italiji: Prizor, ki spominja na vojno območje!Audi voznik prevozil rdečo luč: Takšno lekcijo mu je dal tovornjakar!Mož in žena navdušila sodnike na talentu: Njun ples je prava mojstrovina!Anja Ramšak in Robert Roškar z novo parodijo: Priredila sta znano uspešnico!VIDEO: Rogličev sinček Lev ob sprejemu ukradel srca slovenskih navijačevRuski policist nalašč trčil v prehitro vozilo, da bi rešil pešceCristiano Ronaldo, zmoreš to? Poglej, kaj je uspelo slovenskemu kapetanu!VIDEO: Murič in Prepelič poskrbela za smeh: Tako sta odgovorila Špancem!Grozljiv posnetek iz Indije, zaradi podora skal umrlo devet pohodnikovTakšne prizor je doživela lastnica, ko je Aljasko zadel potresPapiga si je ob mucki drznila preveč, nato je sledila klofutaPrizor, ki so mu bili priča slovenski gasilci ob prometni nesreči na avtocestiVIDEO: Ste videli, kako je Luka Dončić rešil žogo na tekmi proti Španiji?Dečka vstopila v trgovino, ko ni bilo prodajalca: Poglej, kako poštena sta bila!Težave za Denisa Avdića: To se mu je zgodilo, ko je prvič sedel na specialko!VIDEO: Posnetek zabave slovenskih košarkarjev, ki je zmotila ŠpanceMoški je česal mogočno kravo, nato je zahtevala več pozornostiTriki s pico na talentu: Poglej, kako je sodnike navdušil ta tekmovalec!Grozljiv prizor iz Belgije, ulica se je v nekaj sekundah spremenila v rekoMačka, s katero ni šale: Tako je ustavila rakuna, ko je kradel hrano!VIDEO: Ne boste verjeli, kaj je turist storil sredi avtoceste na HrvaškemPes lastnico opozoril, da ji je padel sladkor: Prinesel ji je sladko pijačo!VIDEO: Slovenci premagali svetovne prvake: Bili so premočni tudi za Špance!Pes ni mogel hoditi kot drugi kužki: Njegova prikupna hoja je osvojila svet!Roglič poskrbel za pravljico: Na kronometru osvojil zlato olimpijsko medaljo!