Kakšna točka v odbojki: Žoga na tla ni padla več kot minuto in pol!

Prav v teh dneh, ko je vsa Slovenija na nogah zaradi naših odbojkarjev, je splet obkrožil video posnetek z odbojkarske tekme onkraj luže.

Pomerili sta se ženski ekipi dveh tamkajšnjih univerz, ena izmed točk pa je bila tako napeta, da je posnetek v trenutku obkrožil svet!

V odbojki so se pomerila dekleta z Univerze v kraju Buffalo v New Yorku proti drugi ekipi deklet z Univerze v kraju Akron v ameriški zvezni državi Ohio. V enem izmed nizov je bila dosežena točka zlata vredna - predvsem zaradi dejstva, da se žoga takrat tal ni dotaknila več kot minuto in pol.

Takšne izjemne serije se zagotovo ne bi branili niti odbojkarji, ki na EuroVolley 2019 zastopajo svoje države.

Poglejte si, kako so noro točko iz Združenih držav Amerike med odbojkarsko tekmo posnele kamere. Bravo dekletom za ves trud in prikazano odbojkarsko poezijo!
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Odlični ekipi.., je treba priznati!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15