Kakšna točka v odbojki: Žoga na tla ni padla več kot minuto in pol!

Prav v teh dneh, ko je vsa Slovenija na nogah zaradi naših odbojkarjev, je splet obkrožil video posnetek z odbojkarske tekme onkraj luže.

Pomerili sta se ženski ekipi dveh tamkajšnjih univerz, ena izmed točk pa je bila tako napeta, da je posnetek v trenutku obkrožil svet!

V odbojki so se pomerila dekleta z Univerze v kraju Buffalo v New Yorku proti drugi ekipi deklet z Univerze v kraju Akron v ameriški zvezni državi Ohio. V enem izmed nizov je bila dosežena točka zlata vredna - predvsem zaradi dejstva, da se žoga takrat tal ni dotaknila več kot minuto in pol.

Takšne izjemne serije se zagotovo ne bi branili niti odbojkarji, ki na EuroVolley 2019 zastopajo svoje države.

Poglejte si, kako so noro točko iz Združenih držav Amerike med odbojkarsko tekmo posnele kamere. Bravo dekletom za ves trud in prikazano odbojkarsko poezijo!
1
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Odlični ekipi.., je treba priznati!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiHarpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeKužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciSredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!