Kamera posnela grozljivko, visoko v zraku je obvisel na jadralnem zmaju

Iz Švice prihaja video posnetek, v katerem se je en izmed turistov tam odločil za adrenalinski polet z jadralnim zmajem v tandemu, a je pilot že pred vzletom storil veliko napako.

Moškega je namreč pozabil pripeti na zmaja, zaradi česar je takoj po vzletu obvisel na jadralnem zmaju.

Njegov boj z gravitacijo je trajal dobri dve minuti, dogodek pa se je končal precej boljše, kot bi se lahko sicer. Turist je sicer utrpel nekaj poškodb, a na srečo preživel.

Že na začetku videoposnetka je moč opaziti, da je na jadralnega zmaja pripet samo pilot, njegov sopotnik pa ne. Takoj po vzletu je sopotnik izgubil oprijem in obvesel z zmaja, pristanek na pobočju pa zaradi prevelike višine ni bil več mogoč. Pilot je nato zmaja usmeril proti dolini, tam pa je potnikov prijem dokončno popustil nekaj metrov nad travnikov.

Zlomil si je kost v podlahti, zaradi dolgega držanja za zmaja pa si je strgal tudi tetivo levega bicepsa.

Kljub vsemu je nesrečnik dejal, da bo še enkrat poskusil leteti z jadralnim zmajem, saj "prvič ni najbolj užival".
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?