Kamera posnela grozljivko, visoko v zraku je obvisel na jadralnem zmaju

Iz Švice prihaja video posnetek, v katerem se je en izmed turistov tam odločil za adrenalinski polet z jadralnim zmajem v tandemu, a je pilot že pred vzletom storil veliko napako.

Moškega je namreč pozabil pripeti na zmaja, zaradi česar je takoj po vzletu obvisel na jadralnem zmaju.

Njegov boj z gravitacijo je trajal dobri dve minuti, dogodek pa se je končal precej boljše, kot bi se lahko sicer. Turist je sicer utrpel nekaj poškodb, a na srečo preživel.

Že na začetku videoposnetka je moč opaziti, da je na jadralnega zmaja pripet samo pilot, njegov sopotnik pa ne. Takoj po vzletu je sopotnik izgubil oprijem in obvesel z zmaja, pristanek na pobočju pa zaradi prevelike višine ni bil več mogoč. Pilot je nato zmaja usmeril proti dolini, tam pa je potnikov prijem dokončno popustil nekaj metrov nad travnikov.

Zlomil si je kost v podlahti, zaradi dolgega držanja za zmaja pa si je strgal tudi tetivo levega bicepsa.

Kljub vsemu je nesrečnik dejal, da bo še enkrat poskusil leteti z jadralnim zmajem, saj "prvič ni najbolj užival".
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet