Kamera posnela grozljivko, visoko v zraku je obvisel na jadralnem zmaju

Iz Švice prihaja video posnetek, v katerem se je en izmed turistov tam odločil za adrenalinski polet z jadralnim zmajem v tandemu, a je pilot že pred vzletom storil veliko napako.

Moškega je namreč pozabil pripeti na zmaja, zaradi česar je takoj po vzletu obvisel na jadralnem zmaju.

Njegov boj z gravitacijo je trajal dobri dve minuti, dogodek pa se je končal precej boljše, kot bi se lahko sicer. Turist je sicer utrpel nekaj poškodb, a na srečo preživel.

Že na začetku videoposnetka je moč opaziti, da je na jadralnega zmaja pripet samo pilot, njegov sopotnik pa ne. Takoj po vzletu je sopotnik izgubil oprijem in obvesel z zmaja, pristanek na pobočju pa zaradi prevelike višine ni bil več mogoč. Pilot je nato zmaja usmeril proti dolini, tam pa je potnikov prijem dokončno popustil nekaj metrov nad travnikov.

Zlomil si je kost v podlahti, zaradi dolgega držanja za zmaja pa si je strgal tudi tetivo levega bicepsa.

Kljub vsemu je nesrečnik dejal, da bo še enkrat poskusil leteti z jadralnim zmajem, saj "prvič ni najbolj užival".
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Grozljivka na cesti pri Idriji: Motorist se je smrti izognil za mišjo dlakoVIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!SMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoPsička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeMalčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!VIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Nesrečo na Jesenicah posnela kamera: Tako je Corvetta trčila v avtošolo!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuDeklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudežSMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeVIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!Voznik s prestižnim Mclarnom prehiteval stoječa vozila, nato dobil lekcijoNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika