Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!

Katja Kaučič je mnogim Slovencem že dobro poznana glasbenica, ki nas s številnimi video posnetki navdušuje tudi na Facebook omrežju.

Samostojne koncerte je prirejala že v najstniških letih, kasneje pa je postala članica slovenskega ansambla Navihani muzikanti.

Včeraj je na svoji Facebook strani objavila še en čudovit video posnetek, pri katerem je pokazala svoje znanje ob igranju harmonike, ko se je lotila znane slovenske skladbe.

Katja je na harmoniko zaigrala skladbo "V dolini tihi", ki jo je leta 1966 izdal Ansambel Lojzeta Slaka. Pesem je po ljudskem besedilu priredil Niko Zlobko, ki je bil član omenjenega ansambla, glasbo je napisal legendarni Lojze Slak.

Prisluhnite, kako je vsem poznano slovensko skladbo Lojzeta Slaka zaigrala Katja Kaučič. Bo z nastopom navdušila tudi tebe?

0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Dobro harmoniko ima, base pa izigrava zelo domiselno in natančno. Bravo, čestitke...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Jani Möderndorfer brez dlake na jeziku: Njegov govor obkroža Slovenijo!Hrvatje priredili pesem "Ne diraj moju ljubav": Parodija je smeh do solz!Deček v šovu zapel kot Elvis Presley: Njegov glas je obnorel sodnike!Čudovita hiša v Mislinji, ki jemlje sapo: Notranjost te bo prevzela!Napake novinarjev na 24ur: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!Med sprehodom ga je napadla puma: Posnetek, ob katerem ti zaledeni kri!Tigra je prebudil iz spanca, takoj so mu popustili živciDeklica je prvič videla pasjega mladička: Posnetek ti bo polepšal dan!Pešec jo je odnesel za las: Proti njemu se je prevračal avtomobil!Mati in sin zapela pesem Hallelujah: Njun nastop je navdušil internet!Prizor pri sosedih, ki jo je nasmejal do solz: To je posnela, ko je prišla domov!Medicinska sestra iz Slovenije na robu solz: "Zgodila se bo katastrofa!"VIDEO: Sramotno obnašanje v parlamentu: To so počeli naši poslanci!Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Z njim je nastopila tudi Lea Sirk!Grozljiv posnetek kolesarja iz Gorenjske: Poletel je čez avtomobil!23-letna pevka ganila sodnike: Njen glas je kot iz pravljice!Deček na talentu odpihnil sodnike: Njegov nastop ima že 20 milijonov ogledov!Voznik pri Corvetti pokazal pospeške, nato je uničil avtomobilNajstnica na ulici zapela pesem "Creep", njen nastop ruši rekordeVIDEO: Prizor, ki lomi srca: Na smrtni postelji ga je še zadnjič obiskal konjTo je razlog, zakaj tigru nikoli ne smemo obrniti hrbtaNa dnu oceana posneli nenavadno bitje: Je prišlo iz vesolja?Hrvaška klapa navdušila s pesmijo: Zapeli so jo s pevcem iz Šibenika!Na ulični klavir je zaigral pesem "Faded", njegov nastop ruši rekordeV šovu The Voice zapel kot Eminem: Nastop, ki je odpihnil sodnike!