Ker so snemali nesrečo tovornjaka, so jim policisti napisali za 40.000€ kazni

V primeru prometnih nesreč se radovednežev nikoli ne manjka, s svojim početjem pa ovirajo promet in drastično zmanjšajo varnost na cestah.

Pravo lekcijo so te dni dobili vozniki v nizozemskem Apeldoormu, ko so z mobilnimi telefoni snemali goreč tovornjak na avtocesti.

Pozorni policisti tokrat radovednim voznikom niso pogledali skozi prste - kaznovali so kar 152 oseb, ker so med vožnjo z mobilnimi telefoni snemali posledice prometne nesreče.

Pri tem so predvsem na drugi strani avtoceste ovirali promet. Kazen na Nizozemskem za uporabo mobilnega telefona med vožnjo znaša 240 evrov, prekrškarji pa bodo morali plačati še devet evrov administrativnih stroškov.

Skupno so tako policisti državno blagajno napolnili za slabih 40 tisoč evrov, radovedni vozniki pa si bodo zagotovo zapomnili, da takšno nespametno početje ne spada v promet.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Zanimivo, snemalcev nisem videl nikjer. Me pa zanima, če imajo zakon tudi za tovrstno plenjenje, da je lahko legalno...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nor posnetek toče v Italiji: Prizor, ki spominja na vojno območje!Audi voznik prevozil rdečo luč: Takšno lekcijo mu je dal tovornjakar!Mož in žena navdušila sodnike na talentu: Njun ples je prava mojstrovina!Anja Ramšak in Robert Roškar z novo parodijo: Priredila sta znano uspešnico!VIDEO: Rogličev sinček Lev ob sprejemu ukradel srca slovenskih navijačevRuski policist nalašč trčil v prehitro vozilo, da bi rešil pešceCristiano Ronaldo, zmoreš to? Poglej, kaj je uspelo slovenskemu kapetanu!VIDEO: Murič in Prepelič poskrbela za smeh: Tako sta odgovorila Špancem!Grozljiv posnetek iz Indije, zaradi podora skal umrlo devet pohodnikovTakšne prizor je doživela lastnica, ko je Aljasko zadel potresPapiga si je ob mucki drznila preveč, nato je sledila klofutaPrizor, ki so mu bili priča slovenski gasilci ob prometni nesreči na avtocestiVIDEO: Ste videli, kako je Luka Dončić rešil žogo na tekmi proti Španiji?Dečka vstopila v trgovino, ko ni bilo prodajalca: Poglej, kako poštena sta bila!Težave za Denisa Avdića: To se mu je zgodilo, ko je prvič sedel na specialko!VIDEO: Posnetek zabave slovenskih košarkarjev, ki je zmotila ŠpanceMoški je česal mogočno kravo, nato je zahtevala več pozornostiTriki s pico na talentu: Poglej, kako je sodnike navdušil ta tekmovalec!Grozljiv prizor iz Belgije, ulica se je v nekaj sekundah spremenila v rekoMačka, s katero ni šale: Tako je ustavila rakuna, ko je kradel hrano!VIDEO: Ne boste verjeli, kaj je turist storil sredi avtoceste na HrvaškemPes lastnico opozoril, da ji je padel sladkor: Prinesel ji je sladko pijačo!VIDEO: Slovenci premagali svetovne prvake: Bili so premočni tudi za Špance!Pes ni mogel hoditi kot drugi kužki: Njegova prikupna hoja je osvojila svet!Roglič poskrbel za pravljico: Na kronometru osvojil zlato olimpijsko medaljo!