Kingstoni zapeli novo pesem "Jaz bi tebe mal": Bo to še ena njihova uspešnica?

Priljubljena slovenska glasbena skupina Kingston je te dni na spletu premierno predstavila svojo novo pesem "Jaz bi tebe mal", s katero je sodeč po odzivih navdušila mnoge poslušalce.

Skupaj s pesmijo so na omrežju YouTube predstavili tudi videospot.

Kingston je slovenska glasbena skupina, ki je bila ustanovljena leta 1994. Člani prihajajo iz Idrije, ime pa so si nadeli po Kingstonu, glavnemu mestu Jamajke.

Avtorja glasbe za novo pesem "Jaz bi tebe mal" sta Dare Kaurič in Reno Čibej, besedilo pa je napisal Dare Kaurič. Videospot je skupaj s pesmijo zgolj na omrežju YouTube do danes dosegel že več kot 20.000 ogledov.

Prisluhnite novi pesmi "Jaz bi tebe mal", ki jo je priljubljena slovenska skupina Kingston te dni predstavila poslušalcem. Bo to še ena v nizu njihovih velikih uspešnic?
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Priljubljena skupina?! Kurjo kožo dobim, ko jih slišim. Sploh pa sem alergičen na Kauričevo nenehno skovikanje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!