Kit se je na morju približal galebu: Ne boste verjeli, kaj sta počela skupaj!

Bel kit beluga, ki mnoge navdušuje s svojo čudovito podobo, je te dni s svojim dejanjem navdušil mnoge ljubitelje živali.

Prav kit v video posnetku je še nedolgo nazaj veljal za vohuna ruske mornarice, a so omenjene trditve hitro ovrgli.

Jan-Olaf Johansen je na Norveškem te dni opravljal delo na ladji v pristanišču Hammerfest, kok je pred seboj v vodi opazil kita belugo v družbi galeba.

Ko je 49-letni Jan-Olaf opazoval prizor, je kmalu spoznal, da ima beluga z galebom drugačne načrte od pričakovanih. Mnogi bi namreč mislili, da je kit ptico napadel, a temu ni bilo tako.

Beluga po imenu Hvaldimir je svojo slavo požel v začetku letošnjega leta, saj so mnogi pravili, da gre za vohuna ruske mornarice v norveških vodah.

Prav istega kita je te dni posnel Jan-Olaf, ko se je ta igral z galebom. Skupaj sta plavala in se zabavala, video posnetek pa je v hipu obkrožil svet in navdušil mnoge ljubitelje živali. Bo navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Belugi je šlo samo za igro...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!