Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!

V kraju Maosheng Village na severovzhodu kitajske province Heilongjiang živi 40-letni kmetovalec Sang Qingjun, ki je s svojim delom hitro zaslovel na spletu.

Nekajkrat je objavil video posnetke svoje farme, mnoge uporabnike širom sveta pa navdušil predvsem z dejstvom, da se njegove kokoške vedno prosto gibljejo!

Zahvaljujoč prizorom, ki jih je Sang Qingjun posnel z mobilnim telefonom, je predvsem na Kitajskem kmet prava senzacija, naročila za njegove kokoši pa prihajajo iz vseh koncev države. Mnoge so namreč prepričali prav prizori, ki pričajo o tem, da so kokoške povsem zdrave.

Sang Qingjun danes skrbi za okoli 70.000 kokoši, ki jih je vzredil povsem sam. Na spletu je postavil celo trgovino, kjer lahko obiskovalci kokoši tudi kupijo.

Posel mu odlično teče, do prihodnjega leta pa si želi, da bi na njegovi farmi prosto živelo vsaj 300.000 kokoši. Hvale vreden odnos do živeli, ki bi lahko bil vzor tudi mnogim rejcem v Sloveniji!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!