Klemen Slakonja se je poklonil našim športnikom: Tako je zapel operno pesem!

Igralec, pevec, imitator, komik in voditelj Klemen Slakonja je za zadnji večer v letu 2019 prelevil tudi v opernega pevca.

Moči je takrat združil s tenoristom Janezom Lotričem, ko sta skupaj zapela priredbo znane operne pesmi.

Klemen Slakonja je skupaj z Janezom Lotričem pripravil simpatično priredbo skladbe "Nessun Dorma", ki jo je v originalu izvajal italijanski operni skladatelj Giacomo Puccini.

Novonastali pesmi so nadali ime "Kdor ne skače, ni Sloven'c", v njej pa sta Slakonja in Lotrič prepevala o uspehih naših športnikov.

Spremljala sta ju tudi oba hišna orkestra, Big band in Simfonični orkester RTV Slovenija, z dirigentom Patrikom Greblom. Prisluhnite, kakšen poklon je ob vstopu v novo leto našim športnikom pripravil Klemen Slakonja!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Nekoč je Lotrič bil moj sosed. Ko je vadil v bloku ni bilo za zdržati...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!Grozljivka na avtocesti: Tovornjak je pred snemalcem prebil ograjo!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Slovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Posnel je izbruh vulkana v Ekvadorju: Posnetek jemlje sapo!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Motorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerNapadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Bolgar pretental rdečo luč na semaforju, tako je peljal skozi križiščeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na noge3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoČivava, ki ne more hoditi, in golob, ki ne more leteti, postala najboljša prijateljaVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijePapiga Kaja varčuje za lepotno operacijo: Posnetek je navdušil Slovence!83-letni upokojenec pregnal tri oborožene roparjeFilip s prijateljem zapel pesem o Solinarju: Nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!77-letnemu dedku hotel ukrasti denar, ta se mu je postavil po robu in ga pregnal