Kmet iz Grčije stvari vzel v svoje roke: Takšno lekcijo je dal migrantom!

Odnosi med Grčijo in Turčijo se iz dneva v dan vedno bolj zaostrujejo, na tamkajšnji meji pa so razmere skorajda nevzdržne.

Eden izmed grških kmetov je tokrat stvari vzel v svoje roke - migrante, ki so na grško-turški meji povzročali nemire, je polival z vodo iz cisterne.

Po spletu so zaokrožile informacije, da naj bi kmet iz Grčije na prebežnike zlival gnojnico, a do sedaj te informacije nihče ni potrdil. Kmet se je po poročanju grških medijev za takšno potezo odločil, ker naj bi ljudje na meji začeli razgrajati, saj so jim grške oblasti preprečile vstop na njihovo ozemlje.

Ker mu je prekipelo zaradi nemirov, se je s traktorjem zapeljal ob grško-turški meji, na migrante na drugi strani pa iz cisterne zlival vodo.

Kmet je z zlivanjem vode na drugo stran obenem preprečeval, da bi prišlo do novih požarov, ki jih migranti vztrajno netijo na grško-turški meji. Poglejte si, kako je stvari v svoje roke vzel kmet iz Grčije!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Italijan vztrajal, da gre na kavo: Posnetek te bo nasmejal do solz!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Zagreba med potresom, voznik za las ušel smrtiVIDEO: Slovenska voditeljica jokala kot dež: "Nihče mi tega ni povedal!"Italijanki v karanteni prekipelo: Takšno lekcijo je dala svojemu možu!Posnetek iz Neaplja razkriva, zakaj je v Italiji toliko smrtnih žrtevNovinar ni mogel ostati resen: Kužka sta ga nasmejala do solz!Ameriški vojaki pripravili poklon za Slovenijo: Tako so zapeli "Lipa zelenela je"Neverjeten prizor iz Srbije: Tako je babica na "sprehod" peljala svojega kužka!Rok Švab iz Modrijanov pokazal, kakšen talent ima njegov sin StašDenis Avdić in Ranko Babić poskrbela za smeh: Pred kamero sta se morala lagati!Kako se je leta 2020 svet ustavil: Ganljiv video posnetek za naše potomce!Tovornjak se je za las izognil trčenju na avtocestiŠpanski policisti stopili na ulico: Njihov posnetek je senzacija na spletu!Hrvaški glasbenik zapel za 15-letnico, ki je zaradi potresa izgubila življenjeRibič je ujel velikega krapa: Ko se je slikal z njim, mu je pobegnil v vodo!Nastop, ki na spletu ruši rekorde: Zapel je kot dvojček Michaela Jacksona!Gojko Ajkula delil svoje nasvete, kaj početi v karanteniTim Kores rešuje življenje: 29-letni punci bo daroval kostni mozegJana Morelj ganila Slovenijo: To je razlog, da je jokala pred kamerami!Vladimir Putin kaznoval lekarne, ki so povišale cene mask in razkužilHrvaški glasbenik navdušil v gorah: Tako je zaigral pesem "Hallelujah"Psička, ki poskrbi za dobro voljo: Tako je skakala v kup listja!Denis Avdić in Damjan Murko nasmejala: Tako sta se lagala pred kamero!Posnel je izbruh vulkana na Japonskem: Posnetek ti bo vzel sapo!Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!