Kmet je konju zašepetal "Ne umri!" Njegov odziv ga je pustil brez besed...

Nič ni bolj strašljivega, kot nemočno gledati mučenje nekoga, ki nam je zelo pri srcu. To vključuje tudi naše hišne ljubljenčke!

Prav tako se je počutil kmet Marek Slodkowski, ko se je nekega dne vrnil na svojo posest na Poljskem.

V eni izmed lop je bil konj Freedom, ki je nesrečno padel v luknjo, iz katere ni mogel več. Najprej je Marek luknjo hotel zapolniti s slamo, da bi tako konju pomagal do višje točke, a njegova ideja ni delovala. Konju so pošle skorajda vse moči, upanja zanj pa je bilo vedno manj.

Marek je na pomoč poklical dobre gasilce. Ti so hitro prišli na njegovo kmetijo, da bi nesrečnega konja rešili iz luknje. S pomočjo gasilske cevi so ga hoteli dvigniti, a niti ta ideja ni delovala.

Konj je bil namreč v luknji ujet že več ur, zaradi česar je bil povsem brez moči.

Nesrečna žival je kmalu zatem še enkrat dala vse od sebe, da bi se rešila pasti, ob pomoči dobrih ljudi in lastnika pa je konj le zlezel iz luknje.

Hvala dobrim ljudem in junaškim gasilcem za tako posredovanje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofeVIDEO: To je prizor, ki so mu te dni sredi zime bili priča v Bosni78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Slovenci grdo nad zmagovalca Eme! Znova ste pokazali svoj obraz...VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaGluhe deklice zapele pesem Eda Sheerana, njihov nastop je sodnike ganil do solzVIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...VIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoSMEH: Žena je rodila šestega otroka! To je bila reakcija očeta med porodom...Umrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiMoški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!VIDEO: Lea Sirk po škandalu na EMI 2019: "Zdaj bi me v eni noči spljuvali..."SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekDeček je rekel, da poje kot Johnny Cash! Ko je začel peti, je obnorel občinstvo...Dron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: 14-mesečni malček, ki smuča kot profesionalecVIDEO: Luka Dončić kršil protokol NBA, da bi navdušil slovenske navijačeVIDEO: To je 10 pesmi, ki smo jih slišali na Emi 2019. Katera vam je najbolj všeč?