Kmet je konju zašepetal "Ne umri!" Njegov odziv ga je pustil brez besed...

Nič ni bolj strašljivega, kot nemočno gledati mučenje nekoga, ki nam je zelo pri srcu. To vključuje tudi naše hišne ljubljenčke!

Prav tako se je počutil kmet Marek Slodkowski, ko se je nekega dne vrnil na svojo posest na Poljskem.

V eni izmed lop je bil konj Freedom, ki je nesrečno padel v luknjo, iz katere ni mogel več. Najprej je Marek luknjo hotel zapolniti s slamo, da bi tako konju pomagal do višje točke, a njegova ideja ni delovala. Konju so pošle skorajda vse moči, upanja zanj pa je bilo vedno manj.

Marek je na pomoč poklical dobre gasilce. Ti so hitro prišli na njegovo kmetijo, da bi nesrečnega konja rešili iz luknje. S pomočjo gasilske cevi so ga hoteli dvigniti, a niti ta ideja ni delovala.

Konj je bil namreč v luknji ujet že več ur, zaradi česar je bil povsem brez moči.

Nesrečna žival je kmalu zatem še enkrat dala vse od sebe, da bi se rešila pasti, ob pomoči dobrih ljudi in lastnika pa je konj le zlezel iz luknje.

Hvala dobrim ljudem in junaškim gasilcem za tako posredovanje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom