Kmet je konju zašepetal "Ne umri!" Njegov odziv ga je pustil brez besed...

Nič ni bolj strašljivega, kot nemočno gledati mučenje nekoga, ki nam je zelo pri srcu. To vključuje tudi naše hišne ljubljenčke!

Prav tako se je počutil kmet Marek Slodkowski, ko se je nekega dne vrnil na svojo posest na Poljskem.

V eni izmed lop je bil konj Freedom, ki je nesrečno padel v luknjo, iz katere ni mogel več. Najprej je Marek luknjo hotel zapolniti s slamo, da bi tako konju pomagal do višje točke, a njegova ideja ni delovala. Konju so pošle skorajda vse moči, upanja zanj pa je bilo vedno manj.

Marek je na pomoč poklical dobre gasilce. Ti so hitro prišli na njegovo kmetijo, da bi nesrečnega konja rešili iz luknje. S pomočjo gasilske cevi so ga hoteli dvigniti, a niti ta ideja ni delovala.

Konj je bil namreč v luknji ujet že več ur, zaradi česar je bil povsem brez moči.

Nesrečna žival je kmalu zatem še enkrat dala vse od sebe, da bi se rešila pasti, ob pomoči dobrih ljudi in lastnika pa je konj le zlezel iz luknje.

Hvala dobrim ljudem in junaškim gasilcem za tako posredovanje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoNajstnica ob klavirju zapela hit Freddieja Mercuryja, kocine vam bodo šle pokonciMala blondinka stopila na oder talentov. Samo počakajte, da začne jodlati!Na bencinski črpalki je točil gorivo, njegov odziv te bo spravil v smeh16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedSMEH: Tako so si privoščili Čuke in njihovo veliko uspešnicoVIDEO: V torek bo sneg pobelil Slovenijo! Poglejte, koliko snega bo pri vas...Obiskal je Bosno in srečal kmeta. Kar je posnel na kamero, ti bo vzelo sapo...VIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Redar kaznoval policiste, ker so parkirali na mestu za invalideBorili so se z ognjem v Kaliforniji, fotografija izmučenih gasilcev obkroža svetPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanjiVsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzTo je posnetek, s katerim želi Boris Popovič prepričati koprske volilceVIDEO: Sodniki na hrvaškem talentu v šoku! To je v polfinalu storil čarodej...Mala dvojčka sta se hihitala, z norčijami sta nasmejala še mamo in očetaVIDEO: Marko Bandelli ogorčen po odstopu: "Tega si nisem zaslužil!"Na tleh se je igrala s kužkom, nato pa doživela šok! To je storil njen fant...Letalo iz Rusije pred pristankom lebdelo v zraku, vse so posneli na kameroTo so grozljivi posnetki iz Kalifornije, ognjeni zublji goltajo mesta