Kmet je konju zašepetal "Ne umri!" Njegov odziv ga je pustil brez besed...

Nič ni bolj strašljivega, kot nemočno gledati mučenje nekoga, ki nam je zelo pri srcu. To vključuje tudi naše hišne ljubljenčke!

Prav tako se je počutil kmet Marek Slodkowski, ko se je nekega dne vrnil na svojo posest na Poljskem.

V eni izmed lop je bil konj Freedom, ki je nesrečno padel v luknjo, iz katere ni mogel več. Najprej je Marek luknjo hotel zapolniti s slamo, da bi tako konju pomagal do višje točke, a njegova ideja ni delovala. Konju so pošle skorajda vse moči, upanja zanj pa je bilo vedno manj.

Marek je na pomoč poklical dobre gasilce. Ti so hitro prišli na njegovo kmetijo, da bi nesrečnega konja rešili iz luknje. S pomočjo gasilske cevi so ga hoteli dvigniti, a niti ta ideja ni delovala.

Konj je bil namreč v luknji ujet že več ur, zaradi česar je bil povsem brez moči.

Nesrečna žival je kmalu zatem še enkrat dala vse od sebe, da bi se rešila pasti, ob pomoči dobrih ljudi in lastnika pa je konj le zlezel iz luknje.

Hvala dobrim ljudem in junaškim gasilcem za tako posredovanje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil