Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?

Vsak izmed nas se bo skoraj zagotovo strinjal z dejstvom, da so kmetovalci zelo iznajdljivi ljudje. Ob skrbi za pridelek na njivi posežejo po različnih metodah, ki jim znatno olajšajo delo.

Svojo inovacijo je na spletu pokazal tudi en izmed kmetovalcev, ko je bilo potrebno pripraviti drva za zimo.

Namesto, da bi se rezanja dolgih vej lotil s pomočjo žage ali cirkularja, je izdelal prav poseben pripomoček, ki mu je delo znatno olajšal. Svojo stvaritev je nato priključil na traktor, postopek rezanja drv pa posnel na kamero.

Video posnetek je na spletu prava senzacija, komentatorji z vseh koncev sveta pa njegovo stvaritev pridno pozdravljajo.

Bi takšna domiselna naprava tudi vam olajšala delo med pripravo drv za zimo?
1
JeklenaPest
Pred 14 tedni
"Zdrave kmečka pamet" ni rek, ki bi bil iz trte zvit...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoNajstnica ob klavirju zapela hit Freddieja Mercuryja, kocine vam bodo šle pokonciMala blondinka stopila na oder talentov. Samo počakajte, da začne jodlati!Na bencinski črpalki je točil gorivo, njegov odziv te bo spravil v smeh16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedSMEH: Tako so si privoščili Čuke in njihovo veliko uspešnicoVIDEO: V torek bo sneg pobelil Slovenijo! Poglejte, koliko snega bo pri vas...Obiskal je Bosno in srečal kmeta. Kar je posnel na kamero, ti bo vzelo sapo...VIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Redar kaznoval policiste, ker so parkirali na mestu za invalideBorili so se z ognjem v Kaliforniji, fotografija izmučenih gasilcev obkroža svetPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanjiVsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzTo je posnetek, s katerim želi Boris Popovič prepričati koprske volilceVIDEO: Sodniki na hrvaškem talentu v šoku! To je v polfinalu storil čarodej...Mala dvojčka sta se hihitala, z norčijami sta nasmejala še mamo in očetaVIDEO: Marko Bandelli ogorčen po odstopu: "Tega si nisem zaslužil!"Na tleh se je igrala s kužkom, nato pa doživela šok! To je storil njen fant...Letalo iz Rusije pred pristankom lebdelo v zraku, vse so posneli na kameroTo so grozljivi posnetki iz Kalifornije, ognjeni zublji goltajo mesta