Kmeta priskočila na pomoč jelenoma, ki sta se zapletla ob mrežo

Splet je v teh dneh znova obkrožil video posnetek iz Nove Zelandije, ki je v kraju Blenheim nastal dobri dve leti nazaj.

V njem sta dva kmetovalca na pomoč priskočila jelenoma, ki sta se z rogovi nesrečno zapletla v mrežo.

Kmeta Jim Burrows in Richard Gorman sta na posestvu slednjega v dolini Awatere Valley naletela na prav poseben prizor. Tam sta se z rogovi zapletla dva odrasla jelena, kmeta pa sta se takoj lotila reševanja.

Za reševanje sta uporabila orodje za rezanje žice, najprej pa sta uspela rešiti enega jelena. Kmalu zatem je bil rešen še drugi.

Poznavalci pravijo, da sta se živali po vsej verjetnosti zapletli med pretepom, ki je zelo pogost med paritveno sezono jelenov. Poglejte si, kako sta kmeta rešila dva nemočna jelena!
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Jelen je silno močna žival, rogovi pa so smrtno nevarno orožje. Sem se za fanta kar fajn bal. Bilo bi pa nedvomno krvavo, če bi žica bila bodeča...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoVIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!Hrvat skupaj z lepotico zaigral pesem iz Titanika: Njun nastop žanje rekorde!Na hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!Deklica iz Bosne zapela pesem "Moj lipi andjele", ki jo je pel Oliver DragojevićPsička sredi noči ostala pred vrati: Pozvonila je lastnikom, da ji odklenejo!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!VIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!Dojenček zlezel na rob stopnic: Pred padcem ga je rešila mucka!Kako zobni aparat skozi leta popravi zobeVIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Jezikavi malček obkrožil splet: Učiteljico je poslal v...VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!Štajerc pregloboko pogledal v kozarec: Tako je zapel na martinovo!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoNe boste verjeli, kaj je storil nogometaš Seville: Poglej, kako je preprečil zadetek!Martinovanje po slovensko: Tako je jodlal pod dozo alkohola!VIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcemKužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!