Kmeta priskočila na pomoč jelenoma, ki sta se zapletla ob mrežo

Splet je v teh dneh znova obkrožil video posnetek iz Nove Zelandije, ki je v kraju Blenheim nastal dobri dve leti nazaj.

V njem sta dva kmetovalca na pomoč priskočila jelenoma, ki sta se z rogovi nesrečno zapletla v mrežo.

Kmeta Jim Burrows in Richard Gorman sta na posestvu slednjega v dolini Awatere Valley naletela na prav poseben prizor. Tam sta se z rogovi zapletla dva odrasla jelena, kmeta pa sta se takoj lotila reševanja.

Za reševanje sta uporabila orodje za rezanje žice, najprej pa sta uspela rešiti enega jelena. Kmalu zatem je bil rešen še drugi.

Poznavalci pravijo, da sta se živali po vsej verjetnosti zapletli med pretepom, ki je zelo pogost med paritveno sezono jelenov. Poglejte si, kako sta kmeta rešila dva nemočna jelena!
0
JeklenaPest
Pred 16 tedni
Jelen je silno močna žival, rogovi pa so smrtno nevarno orožje. Sem se za fanta kar fajn bal. Bilo bi pa nedvomno krvavo, če bi žica bila bodeča...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kelnarca iz Slovenije v roke vzela harmoniko: Njen nastop obkroža državo!VIDEO: Slovenka spregovorila o koronavirusu: "Ne vidim nič dobrega v tem, da se tako straši ljudi!"Na ulici jih je prosil, da zapojejo v mikrofon: Talent blondinke te bo odpihnil!2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoSlovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijeNovi posnetki iz Italije po izbruhu koronavirusa: Slovenija sprejema prve ukrepe!Uporabil je voziček iz trgovine, da je pred policisti na tla spravil kradljivcaV šovu The Voice zablestel 14-letnik: Sodnike je odpihnil s svojim glasom!Posnetek Arturja Šterna in La Toye, ki se mu smeji vsa SlovenijaKako doma izdelati preprosto masko za preprečitev okužb?SMEH: Dedek pokazal najboljši način, kako jesti špageteParalizirani mucki so izdelali voziček: Njeno veselje obkroža splet!Pred hišo je ukradel paket, nato so se mimo pripeljali policistiVIDEO: Grozljiv razlog, zakaj se ne smemo zaustavljati v predorihMladenič navdušil s plesom: "Boljši je kot Michael Jackson!"Posnetek kužka senzacija na spletu: Tako je na prehodu za pešce varoval otroke!SMEH: Denis Avdić s pravljico o novi vladi nasmejal SlovenijoVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"Tovornjaku je na avtocesti počila guma, sledila je grozljivkaDeklica na violino zaigrala pesem Queenov: Njen talent te bo odpihnil!VIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!Ženska je skušala pobegniti iz zapora: Komedijo so posnele varnostne kamere!EMA 2020: Na voditelja Klemna Slakonjo se je med nastopom zrušil klavirLadja na Arktiki plula skozi led, posnetek s krova jemlje sapo